Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie Craft

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera Zombie Craft
 Adres IP serwera gs35.enderchest.pl
    Liczba slotów 20
    Typ serwera Survival Sojusze Klimat RPG FRAKCJE MINIGAMES DZIAŁKI
    Opis rozgrywki Survival:

Survival jest dobrze rozwinięty.Na serwerze są działki które możemy dostać za darmo za pomocą zwykłej komendy.

Co nowego działki są na dzikim terenie (to akurat nowość) chodzi o to że zamiast płaskiego nudnego terenu mamy dziki nieokiełznany świat na którym znajdziemy wszystko co jest nam potrzebne do gry. Dodatkowo administracja zadbała o drop .Czyli że z kamienia dropi diaxy złoto węgiel i wszystkie możliwe minerały ;).Gracze dodatkowo otrzymują valute np zakładając swoją działke zrobią farme zboża i plony możemy sprzedawać w chest shopie naszym automatycznym sklepie i zarabiać własne pieniądze za które możemy kupić wiele cennych przedmiotów

Klimat rpg:

Administracja zadbała także o dobry klimat rpg na serwerze są levele które polepszają nasze umiejętności a także mamy możliwość ich zobaczenia

Frakcje:

Jest to tryb rozgrywki przeznaczony dla grup które chcą walczyć.Dzieki frakcjom możemy stworzyć własną grupe osób i rozgrywać mecz przeciwko innym gildią razem się budować.Dostarcza to wiele czasu fajnej rozgrywki

MiniGames:

Nasz technik zadbał o wiele zabawy dla graczy którzy się nudzą na serwer zostały dodane takie gry jak Mob Arena czyli że walczymy przeciwko mobow samemu lub w grupach wybierając przedtym swoją klase postaci która chcemy walczyć i w ten sposób zdobywamy cenne nagrody oraz nabijamy lv które później możemy wykorzystać do enchantowania itemów.Kolejną grą jest sg czyli Survival games jest tam wiele różnych gier np igrzyska śmierci które zapewniają rozrywke nawet tym nabardziej wybrednym

PVP

Jest arena pvp która pozwala graczom staczać między sobą pojedynki

Skład administracji

-Właściciel RoTh3z

-Technik,Właściciel MineKeVMaster

-HeadAdmin McKac Szukamy

-Admin szukamy

-Moderator Dexter20 Szukamy

-Sponsor Szukamy

-KidMod szukamy

-ChatMod szukamy

-Budowniczy xSzon Szukamy

Dodatkowe

Posiadamy własne forum internetowe oraz tani itemshop oraz zaawansowane pluginy pod płatne rangi typu vip i donator które zapewniają wstęp do miejsc tylko dla vipów m.in sklepy

Administracja tworzy często eventy więc trudno o nudę gdy co chwila coś się dzieje

Oferujemy fachową pomoc na serwerze

Poszukujemy szerokiego składu administracji więc to łatwa okazja do wspięcia się na szczyt!!!!!

Serwer został wykupiony na ponad 2 miesiące więc nie należy się martwić czy serwer zbankrutuje

http://cdn.craftbanner.com/660/&ip=gs35.enderchest.pl&port=25609&title=Zombie%20Craft&texture=default/image.png

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jaki baner

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...