Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą linie kontynuować. - TD.

Deriuszovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam straszny dylemat, ponieważ wracam do WoT'a i zostawiłem trzy linie TD.

Moje pytanie jest takie.. Które z tych lini będzie opłacalna pod względem X tieru lub IX tieru:

* AMX AC 48

* ISU-152

* M18 Hellcat

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

M18 Hellcat

Hellcat prowadzi do E4, która jest kijowa, a E3 by musiał dochodzić przez T28 (które jest niegrywalne).

Opublikowano

ISU lub AMX, ale Obiekty są prostsze w grze. Oceń swoje umiejętności gry TDkiem, sprawdź obie linie w Tank Inspectorze i zdecyduj się czy dasz radę.

Linię Hellcat'a sobie odpuść, bo długa a X nie jest aż tak OP żeby grać dwa razy VIII tierem.

Opublikowano

AMX? Sam nim grałem ,doszedłem do Tej VII, jak na razie przyjemnie się gra, dobijam przeciwników.

ISU? Ta linia ma mocne pierdolnięcie, Jeśli będziesz grał Obiektem, Graj 152.

M18 Hellcat? Za przeproszeniem, Ta linia zrobiła się c*****a, kiedyś tak chwalono E4, Teraz jest do dupy.

Opublikowano

@KaPi666

...

jak na razie przyjemnie się gra, dobijam przeciwników.

Wystarczająco wiele aby wiedzieć że nie umiesz grać.

ISU - Te obrażenia z tieru na tier coraz mniej imponują, na VII jest strach, na VIII nadal, na IX to standard i na X ten dmg jest już pospolity.

M18 - Amerykańskie TD mają jedyny sens w T110E3, ale tamte linie ma już bardziej rozwinięte więc nie ma sensu aby się męczył z paroma naraz.

Opublikowano

Jednymi z prostszych TD to linia ISU wzwyż.

Prędkość całkiem dobra, obrót może być, działo epickie.

Niestety tylko pancerz jest zbyt słaby a więc praktycznie wszystko w niego wchodzi. Ob. 704 ma już dużo lepiej skątowany pancerz.

Opublikowano

@Fireho

Po co mi się pchać i jako pierwszy zginąć? Wolę poczekać, i podobijać kilku przeciwników.

@Juri.

Ale nie mogę tak grać? Moim stylem gry który pewnie uważacie za Nupski jest Kampienie, i czekanie na wykańczanie każdego po kolei, A nie wpychanie się byle gdzie i padanie po kilku minutach gry

Opublikowano

@Fireho

Po co mi się pchać i jako pierwszy zginąć? Wolę poczekać, i podobijać kilku przeciwników.

A czołg z dobrym pancerzem i mobilnością nie może robić dmg?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...