Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zamienić gre na gift

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeden ziomek na forum pisze cały czas (konto steam): "wyślesz mi giftem tego csa?"

Sam zgłupiałem, ale wychodzi na to, że nie.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

bo możesz dowolną grę kupić, nie dodać jej do swoich gier  i wysłać komuś jako gift

w sumie za gift można też dostać bana dożywotniego  na całe swoje konto  jeśli osoba która rozdaje ( sprzedaje ) gifty zostanie ukarana banem za nielegalny handel giftami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

bo możesz dowolną grę kupić, nie dodać jej do swoich gier  i wysłać komuś jako gift

w sumie za gift można też dostać bana dożywotniego  na całe swoje konto  jeśli osoba która rozdaje ( sprzedaje ) gifty zostanie ukarana banem za nielegalny handel giftami

nie, kolega kupil dayz czy cos takiego od typa, a potem support mu pisal ze przeprasza za to ze mu musza go zabrac, bo zostal on zdobyty nielegalnie, nie wiem czy koles zgadywal kod, czy ukradl, mniejsza, ale mu dali potem jakis inny syf za to

Opublikowano

a co ma wypowiedz twoja do mojej i do tematu ???    kompletnie nic . zaznaczyłem tylko że zgodnie z regulaminem handel giftami jest zabroniony i że ukarany zostanie tak samo sprzedawca jak i nabywca gifta a ty z jakimiś bzdurami niezwiązanymi z tematem wyskakujesz

legalnie można nabyć tylko i wyłącznie KEY od kogokolwiek kto ci sprzeda , w razie nadużyć ( np key generator , bugi systemu itp ) steam może skasować albo zamienić takowe gry na inne jakie im odpowiadają

kupić grę ( key czy z kontem )  a dostać gifta to całkiem odrębne zasady nabycia gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...