Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie , czy wukonga pasyw stakuję się z specializacją

kotulewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , mam pytanie czy pasywka wukonga stakuje się z specializacją , każdy wie oco chodzi w pasywce , ze specializacij chodzi mi  konkretnie Legendarny straznik  . 

Dla niekumatych zamieszczam zdjęcie , pokazanie tej specializacij oraz pasywu , chodzi o to czy to sie stakuje .

j25pqX.png

Opublikowano

Stackuje się sprawdzałem na hexakilu naprawdę sporo dawał jego pasyw i specjalizacja :)

Nie wiem dlaczego nigdzie nie ma w buildacj 9/21 tylko wszędzie 21/9 pozatym włorzyłem quinty na pancerz i jestem nie do pokonania , tak pozatym zapraszam do duo , mój nick ZettaiReido ; )

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nigdzie nie ma w buildacj 9/21 tylko wszędzie 21/9 pozatym włorzyłem quinty na pancerz i jestem nie do pokonania , tak pozatym zapraszam do duo , mój nick ZettaiReido ; )

Dlatego, że wukongiem się lepiej gra robiącym dmg, czyli Black cleaver + last whisper to też specjalizacje 21/9? Nie warto poświęcać tylu masterek z ataku, zeby mieć tą jedną w defie ;)

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...