Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleś mi grozi policją

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Zrobiłem małego trolla na skype, i powysyłałem kilka takich strasznych gifów, kilka osób się nie nabrało a mój kolega ,,znajomy z interneto" Nabrał się, powiedział że spadł z krzesła i rozciął sobie Brew... Nie wiem czy to możliwe ale ok. I powiedział że spisuje moje IP ze skype'a i zgłasza na policje.. Tylko pytanie tkwi w tym, Czy to możliwe żeby rozciął sobie brew, jeśli tak to jak? A i czy możliwe żeby mi zabrał IP ze skype i zgłosił na policje? Mam się bać czy śmiać?

Opublikowano

Napisałem coś typu Strawpoii i - DARMOWE KODY NA GRY STEAM - To coś poważnego zrobiłem czy nie?

zablokował mnie na skype, to niewiele zrobie

Opublikowano

Cześć, Zrobiłem małego trolla na skype, i powysyłałem kilka takich strasznych gifów, kilka osób się nie nabrało a mój kolega ,,znajomy z interneto" Nabrał się, powiedział że spadł z krzesła i rozciął sobie Brew... Nie wiem czy to możliwe ale ok. I powiedział że spisuje moje IP ze skype'a i zgłasza na policje.. Tylko pytanie tkwi w tym, Czy to możliwe żeby rozciął sobie brew, jeśli tak to jak? A i czy możliwe żeby mi zabrał IP ze skype i zgłosił na policje? Mam się bać czy śmiać?

mozesz mu podac swoje ip, adres, i powiedziec zeby przyszedl i ci wylizal buty, tyle moze

Opublikowano

Spisuje twoje IP ze Skype? To masz w opisie na Skype napisane swoje IP czy co? Jakim sposobem miałby ci "zabrać IP ze Skype"? O co w ogóle chodzi? Tak, możliwe, żeby rozciął sobie brew. Piszesz, że kolega i chce cię podać na policję, więc albo to są żarty, albo jakiś frajer. Poza tym chyba jakaś ciota jak spadł z krzesła. Nie masz się bać i możesz się śmiać.

Opublikowano

Równie dobrze mogłeś mu wysłać coś śmiesznego i mógłby się zakrztusić ze śmiechu i co? Odpowiadałbyś za nieumyślne spowodowanie śmieric? Nie.W ogólę, nie wiem co to za kolega, który za głupi kawał chce iść na policję...

Opublikowano

hahaha, a spytaj się go jeszcze co powie na tej policji :D:D albo niech ci powie jaki będzie powód oskarżenia zapytaj się także go jak chce uzyskać twoje IP z sykpe'a :D nie no beka ;p

Opublikowano

ty chuliganie jestes juz skonczony

a tak w ogole to wyluzuj, nic ci nie moze zrobic bo brew sobie rozcial on sam najpewniej z wyniku wlasnej glupoty

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Możesz go wyśmiać.

Opublikowano

mozesz mu podac swoje ip, adres, i powiedziec zeby przyszedl i ci wylizal buty, tyle moze

Najlepsza odpowiedź w tym temacie, taka prawda, że nikt nie będzie się interesował taką sprawą ;)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

i tak sie nie zasmiejesz skoro sie zesrales, co bedziesz potem mowil : "pff wiedzialem ze nic mi nie zrobi HAHAHAHAHA"?

<>

Opublikowano

Śmiech na sali :D To tak jakby wejść na jakąś stronę ze strasznym gifem, a potem pozwać jej twórcę bo coś tam :D

Zignoruj to i tyle ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Da sie sprawdzic czyjes IP przez skype ;) Skype ma kilka niezałatanych bugów.

To nie bug. Po prostu kiedyś 'rozłożyli na łopatki' skype'a. :)

Skype Resolver i ip bez problemu

Niepotrzebny.

Nie wiem czy wiesz, ale ten program nie działa, ale da sie zrobić to używając czystego skypa i rejestru.

Tak. Skype w wersji 5.5 + jeden wpis do rejestru, który tworzy plik z logami skype w folderze gdzie go wypakowałeś.

ip nie może być dowodem w sprawie

Bo?

Opublikowano

Spisuje twoje IP ze Skype? To masz w opisie na Skype napisane swoje IP czy co? Jakim sposobem miałby ci "zabrać IP ze Skype"? O co w ogóle chodzi? Tak, możliwe, żeby rozciął sobie brew. Piszesz, że kolega i chce cię podać na policję, więc albo to są żarty, albo jakiś frajer. Poza tym chyba jakaś ciota jak spadł z krzesła. Nie masz się bać i możesz się śmiać.

Nawet przez manager zadań można sprawdzić IP osoby, z którą rozmawiasz.

@top

Nie złamałeś prawa, ale k***a tego nie rób bo sam się na to wziąłem o 3 rano.

Opublikowano

Dobra,  Widzę że połowa forumowiczów gada o wersji 5.5 z lukami, a jeśli ja mam 5,6 lub więcej to mnie nie złapie?.

Jeśli to był troll na mnie, ja poczekam ze 3 miesiące, jak to było na Tyralni na TS3, Że gościu powiedział że pozwie mnie na policje że go cisnęliśmy na TS3 na kanale tyralni... Czekam już 4 miesiące i nic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...