Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szuka ktoś grafika, który zrobi wszystko?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam polecam FeistyGraphic, ale co do Kurlza nie mam zastrzeżeń profesjonalne prace graficzne :) no i również polecam :)

Opublikowano

Kurlz nie ma własnego stylu, bierze layouty zielska i innych grafików i robi swoje pseudo kopie. Przykładów można podać bardzo dużo... Na wstęp już widzicie pierwszą belkę, która jest w stylu Wrednej. Nie jest zły, aczkolwiek grafik bez własnych pomysłów, robiących według schematów nie za bardzo polecam. 

Opublikowano

Trobol, niekompletny lay? Chyba od wieków każdy wie, i jest informowany że ja podstron nie sprzedaje, spokojnie sobie można z PSD zrobić.

AxE, sio mi z tą piczką.

BolekArt: W stylu WREDNEJ? Z tego co wiem, moje pierwsze strony już posiadały ten styl gdy jeszcze pani Wredna nie tworzyła stron dla Metina!!

Poza tym STYLE OD ZIELSKA? LOL!

Nie rozumiem ludzi którzy od razu wszystko sprowadzają do zielska, jest tyle sporo uzdolnionych grafików bardziej niż on że szok. A inspiruje się DKarts, King Sora, Scott i pare innych lepszych. Wiec bad info. Cya!

POZA TYM, CO KLIENT CHCE TO MA. Sam od siebie dla siebie tego nie zrobiłem.

A teraz trzym cebule, i zwiedzaj świat :)

Opublikowano

Trobol, niekompletny lay? Chyba od wieków każdy wie, i jest informowany że ja podstron nie sprzedaje, spokojnie sobie można z PSD zrobić.

AxE, sio mi z tą piczką.

BolekArt: W stylu WREDNEJ? Z tego co wiem, moje pierwsze strony już posiadały ten styl gdy jeszcze pani Wredna nie tworzyła stron dla Metina!!

Nie rozumiem ludzi którzy od razu wszystko sprowadzają do zielska, jest tyle sporo uzdolnionych grafików bardziej niż on że szok. A inspiruje się DKarts, King Sora, Scott i pare innych lepszych. Wiec bad info. Cya!

Stwierdzenie że zielsko jest uzdolniony jest bynajmniej śmieszne, ale nie aż tak bardzo jak to że nie kopiujesz od Niego stylu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

AxE, sio mi z tą piczką.

ty jakimś hipokrytą jesteś? twoje wszystkie strony to ten sam styl i położenie, czasami inne. niczym się nie wyróżnia.

nie polecam, mimo że kiedyś polecałem, he, ogarnij się a potem bierz sie za to, w dodatku temat wyglada jak obora.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Polecam, laye robi dosc fajne i naprawde w dupie mam wasze posty ktore sie pojawia ze to jakies puzzle a nie strony. Jesli komus sie podoba to kupi jest nie to nie kupi. Proste i logiczne, tutaj kazdy widze jest super zajebi sty i wszystko wie, w dupie tez byliscie szukac swiatla?

lubi sie opierdalac czasem

ban.gif

Opublikowano

ty jakimś hipokrytą jesteś? twoje wszystkie strony to ten sam styl i położenie, czasami inne. niczym się nie wyróżnia.

nie polecam, mimo że kiedyś polecałem, he, ogarnij się a potem bierz sie za to, w dodatku temat wyglada jak obora.

Co poradzę że temat wygląda jak obora? Nie trzeba było tu wchodzić. Zapraszał cię ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...