Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-1S na 5 tierze

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak każdy wie, kv-1s ma zostać rozdzielony na kv-85 i kv-1s na 5 tierze. Mamy już pierwsze ss'y tego "nowiutkiego" czołgu:

sUwKEmV.jpg

F0EiNb0.jpg

k4bV5IV.jpg

yuT5n1v.jpg

c52LLNa.jpg

y5IhIFO.jpg

OTom5Ww.jpg

Parametry czołgu:

Topowe działo: 85 mm S-31
Penetracja: 119 mm
Dmg: 160
DPM: 2002
Czas przeładowania: 4,795 s
Celność: 0,4
Czas celowania: 2,6
Wychył działa w dół: -3,5
Moc silnika: 600 km
Stosunek mocy do masy: 13,62
Masa: 44,045 ton
Obrót kadłuba: 30 st/s
Ilość HP: 660
Zasięg widzenia: 320 m

Ma być to lżejsza wersja KV-1. Gorszy pancerz - lepsza mobilność.

Co mówią parametry? Działo jak w kv-1, spamerskie, przeciętna celność, nienajlepiej skupia, bardzo słaba depresja, słabe przyspieszenie, całkiem ciężki, można nim taranować (ale only medy/lajty), tragiczny zasięg widzenia, sporo HP jak na ten tier, nie najgorszy obrót kadłuba.

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/kv-1s-v-tierze/

Opublikowano

No właśnie miała to być szybsza wersja KV-1 ale po statach widać że średnio im wyszło ...

I tak najważniejsze jest to że KV-1s (niedługo KV-85) dostaje porządnego nerfa :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jako że nie gram ruskimi czołgami mam pytanko : 

a co się teraz stanie z kv1 ? bo mam zamiar go zrobić do zarabiania.

Feel the beat!

Opublikowano

Jako że nie gram ruskimi czołgami mam pytanko : 

a co się teraz stanie z kv1 ? bo mam zamiar go zrobić do zarabiania.

Nic.

Opublikowano

Mówiłem "Bedzię zmiana kv-1 " a wy nie.

Z drógiej strony lepiej wlec się po tej mapie i mieć w sobie same rychy niż popierdalać z 50 km/h po mapie ikażdy kto walnie to wejdzie. Działo jeszcze gorsze, wychył to g****o. KV-1 to ma byś STEEL WALL a nie jakiś pierdzik bez pancerza jak med

Opublikowano

Mówiłem "Bedzię zmiana kv-1 " a wy nie.

Z drógiej strony lepiej wlec się po tej mapie i mieć w sobie same rychy niż popierdalać z 50 km/h po mapie ikażdy kto walnie to wejdzie. Działo jeszcze gorsze, wychył to g****o. KV-1 to ma byś STEEL WALL a nie jakiś pierdzik bez pancerza jak med

Ale kv-1 zostaje bez zmian... Ten ma podobne działo, lepszą mobilność i gorszy pancerz...

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia jak ułoży się drzewko technologiczne po tych zmianach.

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia jak ułoży się drzewko technologiczne po tych zmianach.

Z T-28 będziesz miał pewnie do wyboru KV-1S i KV-1. KV-1 jak i KV-1S będzie prowadziło do KV-85 lub z KV-1S to jakiegoś meda. Możliwe, że drzewko będzie podobne jak z KV-2 tylko zamiast arty będzie jakiś med.

Opublikowano

Z T-28 będziesz miał pewnie do wyboru KV-1S i KV-1. KV-1 jak i KV-1S będzie prowadziło do KV-85 lub z KV-1S to jakiegoś meda. Możliwe, że drzewko będzie podobne jak z KV-2 tylko zamiast arty będzie jakiś med.

Czyli kv-1 ma linie do kv85, kv2 i t150 a kv1s do kv85 i (prawdopodobnie) Rudego. Tak?

Opublikowano

Czyli kv-1 ma linie do kv85, kv2 i t150 a kv1s do kv85 i (prawdopodobnie) Rudego. Tak?

Nie wiadomo tego dokładnie, to są jedynie nasze przypuszczenia. 

Opublikowano

Co się stanie jeżeli mam kv-1s na maxa patch 9.3 wejdzie w życie ?

Nie wiadomo jeszcze dokładnie. Albo dostaniemy kv-1s na 5t, albo kv-85, albo oba te czołgi.

Opublikowano

Jaka jest data update'a ?

Nie wiadomo. Nie było jeszcze nawet mowy o testach.

Opublikowano

@Creeks Sprawdź sobie odstępy między poprzednimi update'ami, sprawdź kiedy wyszło 9.2 i masz w dużym przybliżeniu datę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...