Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 przestał działać

Ballde27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ręce mi już opadają ale przybywam do was o pomoc... Więc zacznijmy od początku. Kupiłem cyfrową wersje BF4 + premium, pobrałem, zainstalowałem. Wracam po upałach wieczorem do domu, zacieram ręce ciesząc się że zaraz sobie pogram. A tu nie miła niespodzianka... Po dołączeniu do serwera "Program Battlfefield 4 przestał działać". Pociłem się i robiłem całą masę bajerów by to naprawi między innymi (w katalogu origin WŁAŚCIWOŚCI>x64/x86/ Urządzenia administracyjne i uruchamianie ręczne Pnkbustera/ reinstalacja/ kasowanie folderów itp) po przeczyszczeniu rejestru CClenerem gra ruszyła na którymś tam serwerze i zagrałem nawet 2 mapy. Ale dzisiaj już znowu kaput i nie wiem co zrobić... Powiem też od serca coś. Już wcześniej miałem BF4 Premium jednak przez cheaty straciłem grę i otrzymałem bana. Tę teraz kupiłem na nowym koncie. Niżej podaje dokładną specyfikacje mojego komputera i proszę o pomoc...

Obudowa Tower Cooler Master HAF 922

Zasilacz Cooler Master 750W ATX

Płyta główna Asus P8P67 PRO, 3.0, P67, RAID, LGA1155, ATX

Karta WLAN Asus PCE-N10 802.11b/g/n

Procesor Intel Core i7-2600K 3,40GHz, 8MB, BOX LGA1155

Karta grafiki Sapphire Radeon HD6970 2GB

4x Moduł pamięci DDRAM3 2048MB 1600MHz 

Windows 7 64bit

Mam nadzieje że najważniejsze podałem, jeżeli coś potrzeba jeszcze proszę o napisanie.
Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Problem w tym że nie umiem się nim obsługiwać a w necie nie ma nic specjalnego oprócz jakiś ogólnych poradników. Jedyna temperatura jaką znalazłem.

Inny też źle pokazuje. 

Jednak pokazuje dobrze, źle pokazałem xD
O to moje temperatury procesora.

post-210382-0-07224200-1406840932_thumb.png

post-210382-0-50191800-1406846281.png

post-210382-0-68029600-1406846486.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Temperatura mojego procesora nie przekracza 50 stopni kiedy grałem godzinę w Metro: Last Night. Bo kiedy odpalałem BF4 przez tą chwile nic się nie zmieniało. Po za tym od nieco ponad miesiąca mam nowe chłodzenie do procesora wygląda ono tak http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-thermalright-hr-02-macho-120-rev-a-tr145-621401/ a pastę termo stosuję taką http://www.morele.net/arctic-silver-pasta-na-procesor-arctic-srebrny-5-3-5g-92371/ . Wczoraj wieczorem rozebrałem też kartę i wyczyściłem, zmieniłem pastę na tę samą podaną. Dalej nic. Wczoraj udało mi się nawet zniszczyć czołg C4 zanim BF przestał działać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...