Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE Client (+ launcher)

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

• Pliki zawarte w archiwum podmieniają aktualny wygląd klienta na STARSZY wygląd PBE, nie ten, który teraz jest (zepsuli go),
  • Klient jest w fazie testów, ale jak narazie nie sprawiał mi żadnych problemów,
  • Klient jest w 100% czysty, nie ma żadnych wirusów,
  • Nie ponoszę odpowiedzialności za problemy z klientem, ja go tutaj tylko udostępniam.

556481406824323284704.jpg

Instalacja

czerwony = ścieżka do LoL'a ; pomarańczowy = najnowsza wersja (najwyższy numer = najnowsza wersja) ; brązowy = folder/plik z pobranego archiwum ; niebieski = twój serwer (NA itd.)

UWAGA! Utwórz kopie folderów 0.0.0.213 oraz 0.0.1.101 znajdujących się w folderach o nazwie "releases"

1. Znajdź ten folder: "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects" i przenieś tam folder "lol_patcher".
  2. Znajdź ten folder: "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.213\deploy" i wklej do niego zawartość folderu "lol_launcher\releases\0.0.latest_revision\deploy\" z pobranego archiwum.
  3. Znajdź ten folder: "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.100\deploy" i wklej do niego zawartość folderu "lol_air_client\releases\0.0.latest_revision\deploy\" z pobranego archiwum.
  4. Znajdź ten folder: "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client_config_euw\releases\0.0.0.48\deploy" i otwórz plik "lol.properties" notatnikiem.
  5. Usuń linijkę zaczynającą się z "lobbyLandingURL" i wklej na jej miejsce poniższą linijkę (musi być w tym samym miejscu).
  6. Zapisz plik.
  7. Znajdź ten folder: "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.1\deploy" i uruchom "rClient.exe", a następnie utwórz skrót do niego (teraz tym włączacie LoL'a).
  8. Done, możecie już grać :)
lobbyLandingURL=http://frontpage.na.leagueoflegends.com/en_US/client/landing
ladderURL=http://www.leagueoflegends.com/ladders
useNewChrome=true
useANE=true
status_url=http://status.leagueoflegends.com

Download

PBE Client  DO MODERATORA. Są to pliki z PBE, jeśli nie wierzycie, to pobierzcie sobie PBE i sprawdźcie. Nie wstawiałbym tego tutaj, gdyby były wirusy. Używam od 3 dni i nic się nie stało, tak samo nikt na reddicie nie narzeka. Został udostępniony przez mLupine na reddicie, osobiście podziękowałem mu w komencie za udostępnienie. Gdybyście ciągle byli nadgorliwi i potrzebowali skanu, prosiłbym kogoś z moderatorów o osobiste zrobienie go antywirusem, ponieważ owego na komputerze nie posiadam ;)

Dorzucę jeszcze zdjęcie launchera od siebie

818181406824600284704.png

W RAZIE PATCHA WŁĄCZCIE NORMALNY PATCHER I PO SPATCHOWANIU WGRAJCIE OD NOWA

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

chciałem zapytać, tam jest podane źródło gdzieś?

Thread na reddicie ktoś usunął, pewnie Riot za udostępnienie. Napisałem tylko kto zrobił threada, dodałbym, gdyby się dało :f

poprawka.png

Opublikowano

Mam pytanie ziomek co z kontem mogę wejść przez swoje konto z lola ? czy muszę jakieś nowe ? na PBE a 2 pytanie jeśli wchodzi coś nowego na PBE to my też będziemy mieć

Akutalizacje?

Opublikowano

To jest to niby pbe gdzie jest odrazu 30 lvl i te rp i pz? Bo jak piszecie że pbe to tak rozumiem :D

Nie to nie jest pbe, to jest launcher z pbe który można zainstalowac do serwera "live" czyli np eune itp.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Czyli to nic nie daje? Bo zdziwiłem się że wszedłem na konto gdzie miałem 3 lvl i były tam inne rokiety niż jak wszedłem na konto gdzie mam 13. Na 3 lvl jest varus gdzie nie ma go gdy loguje się na 13 ...

Opublikowano

Byłem na wyjeździe, brak dostępu do internetu, wybaczcie :)

To jest tylko zmiana wyglądu klienta, nic innego. Żadnych innych kont itd.

@Pomroczny na 100% coś źle zrobiłeś, mi działa normalnie nawet po patchu :f

poprawka.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No ok a jak to usunąć? Bo jak wiecie w normalnym patcherze to dodali a oficialny się nie włącza tylko ten. 

Tak trudno zrobić kopię folderów zanim zmieniasz? :)

poprawka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...