Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile lp za mecz rankingowy?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz dobre mmr dostajesz dużo, jak do dupy to mało. chyba, że są problemy z serwerami, wtedy za wygraną dostajesz połowę LP, a enemy nie traci lp

Opublikowano

Zauważ też, że przy graniu po stronie fioletowej dostaje się więcej lp, niż po stronie niebieskiej, bynajmniej kiedyś tak było, ale ilość punktów zależy od tego jakie masz mmr, od niczego innego więcej :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

A nie jest tak, że w dywizjach bronze I, silver I, gold I, platinum I, diamond I dostaje się po 5-15 lp? Bo nervarien tyle dostaje w d1

XrgAYyk.png

Opublikowano

A nie jest tak, że w dywizjach bronze I, silver I, gold I, platinum I, diamond I dostaje się po 5-15 lp? Bo nervarien tyle dostaje w d1

Tak było poprzedni sezon. Teraz jest tak tylko w d1. A żeby dostać w tym shicie 15lp to musisz być bogiem albo WildTurtlem który miał w/l 48/2 i dostał 14 lp i to jest rekord do tej pory. Pozdrawiam. Średnia to +3/4/5

Opublikowano

Tak było poprzedni sezon. Teraz jest tak tylko w d1. A żeby dostać w tym shicie 15lp to musisz być bogiem albo WildTurtlem który miał w/l 48/2 i dostał 14 lp i to jest rekord do tej pory. Pozdrawiam. Średnia to +3/4/5

o czym ty mówisz gościu, żeby dostać nawet 35 lp w d1 nie trzeba być żadnym Bogiem tylko nie przegrywać gier od platyny. Przykład? chociażby Nzq który w d1 dostał ponad 40 LP czy też ja na smurfie na east +39.

+14lp rekord, LOL tą plakietkę challengera to chyba kupiłeś od kogoś

Opublikowano

To ja już sam nie wiem jak jest. Nervarien dostawał w d1 po te kilka LP, kolega nad kolegą u góry potwierdza, ze tak jest, ale kolega u góry zaprzecza temu

XrgAYyk.png

Opublikowano

To ja już sam nie wiem jak jest. Nervarien dostawał w d1 po te kilka LP, kolega nad kolegą u góry potwierdza, ze tak jest, ale kolega u góry zaprzecza temu

Tu masz ostatni ss jak wbijałem challengera na turkach, nie jest to dużo bo na east rekordowo dostałem +39 w d1, a Nzq +44 (wstawiał nawet ss na fanpage).

kd3358.jpg

Opublikowano

Człowieku miałem 2 konta w Challengerze na East a system ligowy jest taki sam, rozumiesz? Nigdy nie dostałem w D1 mniej niż 25 pkt (na smurfach).

No, wszystkie na skryptach xDDD. Ciekawe co byś ugrał bez nich i drophacka. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ilość Lp tylko i wyłącznie zależy od twojego mrr .Jeśli masz wysokie to dostajesz dużo punktów ligowych. Jeśli masz niskie, to za wygranego rankeda nawet możesz dostać minusowe punkty.

Opublikowano

@up 

Jebie mnie to czy gra na BoL'u. Może nawet mieć coś co wygrywa mu każdą grę za jednym kliknięciem. On gra swoje, ja gram swoje. 

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy jeśli jest ktoś w brązie V i cały czas przegrywa to ma ujemne punkty ? Czy zawsze maja 0 ? Bo jeśli ciągle przegrywają to mmr spada, więc zostaną tam do śmierci ? ;D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy jeśli jest ktoś w brązie V i cały czas przegrywa to ma ujemne punkty ? Czy zawsze maja 0 ? Bo jeśli ciągle przegrywają to mmr spada, więc zostaną tam do śmierci ? ;D