Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daje wam hacka mojej roboty na premium Gold Silver Bronz

ale to nie jest zwykły hack z premium wcześniejsze wersje po włączeniu tej opcji to pod lvl pokazywała sie kreska i nic więcej

a ja to zmieniłęm teraz jest złota obwódka wokół lvl fajnie co, a zresztą co będe gadał sami zobaczcie i oceńcie

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

ale ja zmieniłem wygląd wcześniej pokazywała sie kreska pod lvl, po wygranej lub przegranej pokazywała sie zmienna ilość EXP na niebiesko teraz jest złota obwódka i stała ilość EXP na żółty kolor a nie na niebieski jak przy prawdziwym premium

Opublikowano

szkoda tylko ze w itemshop w zakladce px nie mozna kupowac nic:/... ale ogolnie haczek dobry: ) po wlaczeniu go z jeszcze jednym BH chulalo mi wszystko elegancko, nie mogli mnie z pokoju wyrzucic, nic, i szybciutko nabija lvl, jak sie oczywiscie kliknie PREMIUM GOLD;] 50% x exp xD

xxx

Opublikowano

ja rozpakowalem to i mi nie dziala wyskakuje mi jakis blad (jestem nowy na forum warrocka)

P.s. gdzie to musze rozpakowac??

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• Dodaj nową pozycję...