Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy nadal warto kupić Yasuo?

WideX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w jak temacie. Warto kupić Yasuo czy może obecnie lepszy jest zed? Nie wiem czy yasuo otrzymywał jakieś poważne nerfy i chcę się upewnić

Opublikowano

Czy jakieś nerfy poważne to chyba nie ale imo zed obecnie lepszy

Zed lepszy od Yasuo? Na Zeda wystarczy Zhonia i tyle Ci zrobi, bo jego 80% dmg to ulti.

Żaden ten champ moim zdaniem nie jest wart uwagi, jeśli chodzi o rankedy. Yasuo banują, a Zed co prawda ma łatwą farmę, ale swojego middera nic nie zdziała ^^

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Yasuo według mnie nadal op dzisiaj zrobiłem nim quadre a wczoraj pente na rankedzie. Jeśli nie wierzysz zobacz sobie gracza BiednyJan

Opublikowano

Yasuo i Zed są dobrymi championami. Kwestia Twoich umiejętności. Nie raz miałam problemy na midzie np. Orianną przeciwko Zed'owi, który bardzo agresywnie grał + miał dobrego junglera. Zhonya to nie wszystko, trzeba wiedzieć, kiedy użyć shield'a i uważać na kulkę, ponieważ dość wolno wraca do postaci (Ori).

Co do tematu: Warto, warto. Dalej jest dobrą postacią i denerwującą. Fakt, że banowany jest na rankedach, ale nie zawsze. Jakoś specjalnie nie zauważyłam, żeby ten nerf Yasuo był jakiś mocny, bo dalej ma niezły dmg.

Zed ma tyle dobrze, że posiada łatwego escape. Wydaje mi się, że jest łatwiejszy od Yasuo. Przynajmniej, gdy przeciwko niemu gram. Yasuo ma tą denerwującą 'tarczę' i 'wiatraczki', więc jego polecam i podtrzymuje swoje zdanie, że warto jest jego kupić  :) 

Opublikowano

Nerf na yasuo jak dla mnie jest słabo odczuwalny jedyne co to ta pasywka ucierpiała ale tak to nic

Opublikowano

Yasuo dalej grywalny i to bardzo nerf go tak bardzo nie zabolał może na wysokim poziomie challengera będzie mniej grany ale na takim Goldzie/Silverze jest spoko.

Opublikowano

Opłaca się go kupić tylko na rankedach rzadko kiedy go weżmiesz bo jest BARDZO często banowany. Nerf nieodczuwalny.Zed też jest dobry tylko trzeba go dobrze ogarnąć.

Opublikowano

Yasuo dalej strong ja bardziej wolę yasuo niz Zeda jakoś nigdy mi się nie podobał zresztą ta postać nie wymaga skilla. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...