Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim grac?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kim mam grac te durne rankedy i na jakiej lini bo ja juz niewiem jak pojde mida to inne linie przegrane jak topa to tak samo itp tak samo jest z postaciami poprostu niewiem kim grac by wygrac i kto jest w mecie i tak samo jest tez z banami no nienamowisz durnych noobow zeby zbanowali postacie dla ciot np. Nasus master itp doradzcie mi cos pls.

Opublikowano

skoro grasz duo i dodatkowo jestes na midzie i reszta lini przegrywasz to oznacza ze nie wiesz jak grac na midzie wiec moze lepiej sobie odposc duo a naucz sie grac?

roamuj skoro tak placzesz ze wszystkie linie przegrywaja

­

Opublikowano

Graj junglę oraz mida gdyż masz największy wpływ na grę. Udyr pod phoenixa na jungle szybko czyścisz ją, naffedujesz się i będziesz nie do pokonania. Albo mid i takie postacie jak Twisted Fate. Dzięki ultowi łatwo możesz roamować topa czy bota.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mid - Fizz , LeBlanck jeśli ogarniesz. Yasuo też dobry

Top - VoliBear , Jax , Yorick.

Jungle - Lee Sin

Adc bot - Lucian.

Supp bot - Braum.

Opublikowano

Jestem niby w goldzie poniewaz dotarlem tam katarina lecz jjuz mi sie ona znudzila i niewiem kim grac jak mi sie postacie na mida niepodobaja a tylko z mida no i moze z jungli moge carrowac gre.

Opublikowano

Mid,jungle największa kontrola.

Najlepiej jungle,3lv idziesz gankujesz topa i masz spokój na razie,potem w earle kontroluj bota i zróbcie smoczka ;3

Najlepszy jungler to jarvan IV,rengar.Graj nimi bo to są siekacze :D

Nie rób nigdy jebanego rambo :D

Masterem można grać,ale nie jak będziesz miał first picky,bo enemy picknie cc,stuny,aoe dmg i cię wycisnie zanim ty podlecisz pod nich.

A taka top lista to:

Jungle: Ellise,Evelynn,Jarvan,Rengar

Top: Rengar,Riven,Rene,Gragas,Fiora

Mid: Yasuo,Ziggs,Syndra,Xerath,Fizz

Support:Thresh,Braum,Leona,Janna -Nami teraz ssie

ADC: Lucian nadal,tristana,cait ewentualnie.Nie rashuj na początku BT na tristanie czy cait,lepiej infinity edge :)

TF na midzie,jeszcze możesz ale jak go ogarniasz i roam bota wtedy.

Sam jestem w gold 3,byłem jeden bo spadłem przez wyboostowane cebulaki,ale już mam serie do 2 dzięki rengarowi.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

graj na topie postaciami które są uważane za gówno staraj się nie wygrywać topa i idz roamować inne linie  pick postaci która jest uważana za gówno powoduje ze przeciwnik może się mniej starac

Opublikowano

Pewnie Silver który płacze że przegrywa grę wygrywając mida choć pewnie jest tak że on farmi cały czas Mid'a a enemy Mid Laner lata po bocie/Topie, i pewnie wszystko się zgadza, dam ci radę podszkol się na midzie na normalach zagraj ich tak z 50~100 i wtedy zacznij grać rankedy jeżeli dalej będzie tak samo to po prostu zmień linię gdyż najwidoczniej to nie twoja pozycja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...