Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Sony,a refund skina.

Kamilek9494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie odnośnie reworku Sony.Mianowicie chciałbym zwrócić swoją Arcade Sonę,ponieważ po reworku i pozbawieniu jej stałych aur kompletnie mi się nie podoba.
Kupiłem ją po starej cenie (wówczas była za 975 RP),a ja wyłapałem ją z przeceny za 487 RP.Czy jeśli poproszę o zwrot #RITO zwróci mi 1350 RP? Ponieważ taka jest aktualna cena tego skina.
Oraz jak napisać do supportu o taki zwrot.
Liczę na odpowiedzi.Dziękuje.

Opublikowano

Po 1, nie otrzymałbyś 1350 RP, ponieważ to jest nowa cena, otrzymałbyś jedynie tyle ile wydałeś na tego skina. Po 2, Riot zablokował możliwość zwrotów przez support, każda taka próba będzie kończyć się formułką która informuje o tymże zakazie.

Opublikowano

Riot już nie refunduje skórek ani championów, więc nawet jeślibyś miał dostać 1350 (Co jest nie możliwe) to i tak by Ci nie oddali.

Opublikowano

Jeśli mieliby Ci oddać to oddaliby kwotę 487 RP. Teraz nie ma takiej możliwości i RIOT nic nie zwraca, ani rework graficzny ani vu ( od tego są żetony zwrotu ), więc nie wiem czy warto pisać.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...