Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Lev Konia

redskin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić super sposób na zdobywanie najnowszych kodów i cheatów do gry metin2! To bardzo proste! Wystarczy wysłać sms o treści <b>GO fwzkde na numer 91959</b> ( koszt 1.22zł z Vat). W treści smsa otrzymujemy Kody które nalezy wpisać podczas gry (czat głowny)KANAŁ CH2!!,

PO WPISANIU KODU Poziom naszych rzeczy rośnie do +9!Dotyczy to jedynie przedmiotów aktywnie używanych przez postać! Jeśli chcecie podnieść poziom swojej postaci o 1lvl wystarczy wysłać sms o treści: <b>game game wbutnd na numer 91959</b> (0.61ł z Vat). W treści zwrotnej otrzymujemy kod który podnosi poziom postaci o 1 lvl! Jesli chcecie miec na swoim koncie dodatkowe darmowe 100kk wystarczy wysłac sms o treści: <b>game hdm8tk na numer 79079</b>JEDYNE DZIAŁAJĄCE W POLSCE CHEATY!!! NIE GADAJCIE MI GŁUPOT JAK SIE NIE ZNACIE ŻE TO NIE DZIAŁA. A MYŚLICIE ŻE SKĄD SIĘ BIORĄ TACY LUDZIE CO BIEGAJĄ W CAŁYM EQ +9?JAK W 3 TYGODNIE MAJA 75LVLE? TUTAJ MACIE ODPOWIEDŹ. ! Kody te były utworzone przez Gameforge. Lecz były one znane jedynie przez administracje gry. Jak wiecie administrator ma zawsze największy lvl i może mieć wszystkie rzeczy. Tak więc wpisuje odpowiedni kod poczym je otrzymuje. To wszystko wiem bo byłem w <b> TEAM metin2 </b> ale mnie usuneli tak wiec <b> DAJE WAM OKAZJE SKORZYSTAC </b> TUTAJ MACIE WŁAŚNIE DO TEGO DOSTĘP! TO SZANSA DLA WAS! ZE WZGLĘDU BEZPIECZEŃSTWA ZASTOSOWAŁEM ZNAKI W NUMERACH . PRZY WYSYŁANIU SMS WPISUJEMY SAM NUMER

A oto film na dowód że one działają

http://www.youtube.c...h?v=8lZx_lBF16M

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...