Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy abonament

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka, postanowiłem znów przenieść się na abonament. Niestety nie orientuję się co do ofert. Przeglądając strony jakoś nic ciekawego nie znalazłem. Aktualnie jestem w play -msc płace 14zł mam rozmowy do play, smsy do wszystkich i 100mb internetu.

Poszukuję czegoś w cenie 30-40zł (Z telefon lub bez). Koniecznie musi być duża ilość smsów no i dobrze by było jakieś minuty i internet. Wasze propozycje?

PS. Możecie dać jakaś lepszą opcje też na kartę - nie koniecznie play.  

Gość malutki688
Opublikowano

Play formula 4.0 z tego co pamietam to masz nieogrankczone ro,mowy wtedy do wszuyskich sieci

Opublikowano

T mobile- 39 zł bez tel. Nie limitowane połączenia i smsy do wszystkich sieci + stacjonarne + 250 MB internetu.

Jest w tej samej kwocie z tel, ale ich ceny są bardzo duże.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

T mobile- 39 zł bez tel. Nie limitowane połączenia i smsy do wszystkich sieci + stacjonarne + 250 MB internetu.

Jest w tej samej kwocie z tel, ale ich ceny są bardzo duże.

O właśnie takie oferty mnie interesują. Macie coś jeszcze? Minuty nie muszą być nielimitowane.

Opublikowano

O właśnie takie oferty mnie interesują. Macie coś jeszcze? Minuty nie muszą być nielimitowane.

nie

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

up@ 

Na pewno coś jeszcze się znajdzie  B) Zamiast nielimitowanych minut wolę więcej neta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...