Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra vs Ori vs Vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;) Uzbierałem 6300 ip i powiedzcie mi , którą postać kupić? Żeby carrować w hyhy silverze :P

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wszystkie postacie są dobre. Wystarczy klikąc przycisk na auto farmienie, do 10 - 15 minuty, jesteś wyfarmiony i jest git. Polecam Vayne, dostała tam jakiegoś buffa a z shadowvayne bedziesz pykać. Doskok, co 3 dmg bijesz % haps, odpychasz i dużo AD na ulcie. W silverze wystarczy

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja jak kupiłem Vayne, do której trzeba miec chociażby podstawowe umeijetnosci co do grania ADC, to we wszystkich meczach 10+ killi,w jednym dwie quadry jebnalem.  Na silvery spokojnie starczy bo tam są takie ADC c*****e ze wygrywalem laning phase z Caitlyn bo nic poke'owac nie potrafią a co dopiero mowa o kite'owaniu.

Jak chcesz sie dowiedzieć jak grać Vayne to polecam streamy lub filmiki goscia hi im gosu. Jak dla mnie najlepsza Vayne na swiecie

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Bardzo podstawowy zestaw, o którym głośno na forum. Pamiętaj aby wybrać podstać pod swoje indywidualne potrzeby. Przegrałem kilka gier Syndrą na free bolu i muszę powiedzieć, że wiele gier ustawiłem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Syndra jest moim zdaniem lepsza od Ori, ma troszkę łatwiejszy system i robi większy dmg. Ma łatwiejszą farmę.

Vayne to typowo late gamowy adc, a ostatnio mecze kończą się przez 30 minutą, więc Vayne wtedy nie jest aż taka mocna. 

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...