Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AD Kata

JDragon zyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gajs czy ad kata ma racje bytu? Czajcie gierke:

http://www.probuilds.net/guide/EUW/1532318127/19479122

Over grał między innymi froggena i jego 1st itemem była hydra xD Runy i mastery ad max w

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Kata pod AD, nieee, nie ma sensu, nie ma przeliczników, a zbieranie creepów i tak jest łatwe :)

ma pod ulti lol i bije w c**j

Opublikowano

Jej przelicznik na ulti jest mocniejszy pod ad niz ap. Tak btw. + W też ma ad przelicznik.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

AP jest dużo mocniejsza. Chcesz to możesz grać AD ale mało zrobisz, bo jeśli ulti coś tam będzie biło, to od razu dostaniesz stuna/silence na twarz i koniec.  Nie polecam.  <_<

Opublikowano

Kata nie ma AD przeliczników? Graliście nią kiedyś? Lel. Fajnie się nią gra dla beki. Zazwyczaj grając AD Katariną ultem robisz rozpierdol. Tak to W niewielki ma przelicznik, a na nim by się opierała większa część DMG. Kata pod Triforce'a + Hextech fajnie działa wg mnie. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale już raz udało mi się wygrać Kata na Katę i zagralem AD dla beki i udało mi się wygrać. Na początku jak złożyłem Sheen'a. "Report Katarina troll noob". Koniec meczu "Honor Katarina" staty 23/4/17 xD Ja Katarinę mainuje, więc znacznej różnicy nie odczułem grając nią. Mechanika jest ta sama. Wpadasz w 5 i ultujesz i może kogoś zabijesz :) Jeśli już chcesz się bawić, złóż ją pod offtanka. Triforce, Botrk, Omen, Banshee, GA, Butki Sorce/Merce/Tabi. Dośc fajna jest wtedy. Tankowata i nie pada jak szmata w TFie. :)

Opublikowano

AveRa - Sory,zawsze jak gram katą nie zauważyłem przeliczników katy ha ha.Grałem nią teraz,zrobiłem takie runy jak on i masterki,czyli HP/HP CO LV/AP/AD oraz masterki 27/0/3 i się ciorało XDD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

TigerXMetin ona ma lepsze przeliczniki na W i R pod AD niż po AP xD

A tak na prawdę siła katy siedzi też w Q,więc lepsza AP,ale AD można pograć normale albo LCS XDDD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie opłaca się, Opierasz się szczerze w AD tylko na ulcie i W. A ult oczywiście co 60 sekund chyba że poubijasz no to wiadomo ;)

Lepsza pod AP ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ciekawe gdzie wy tam widzicie ad katarine. Overpow nie zbudował hydry jako pierwszy item tylko tiamat. Dzięki tiamatowi i W miał świetny waveclear i dobry dps. Hydra nie daje dużo więcej statystyk od Tiamatu, daje tylko większy sustain, którego nie potrzebował i w nią nie inwestował. 

Oczywiście ten build nie jest OP, ale na pewno warto sobie nim zagrać, podobno z gier trzeba czerpać przyjemność. 

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...