Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM lub Moderatorem Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

36295492893873356408.png

Nazywam się Michał. 13 sierpnia 2014 roku skończę 17 lat. Mieszkam w okolicach Suwałk w województwie podlaskim. Uczę się w technikum ekonomicznym w Suwałkach. Interesuje się muzyką, sportem, motoryzacją oraz grami. Jestem osobą spokojną, kulturalną, sprawiedliwą oraz sumienną. Potrafię śmiać się z żartów na swój temat. Jednym z moich największych atutów jest praca w grupie. Bardzo szybko się uczę. Kiedy zostaje powierzone mi pewne stanowisko, bardzo się w nie angażuje.

41726126913730265001.png

W metina gram od 2008 roku. Spędziłem 2 lata na serwerze globalnym, dokładnie na serwerze Deimos. Moją postacią był wojownik mental o nazwie MeTiNGaMeR. Następnie grałem na wielu serwerach prywatnych. W międzyczasie spróbowałem swych sił jako GM na własnym serwerze hamachi. Jako, że nie miałem odpowiedniego sprzętu do utrzymania serwera, padł on po lekko ponad tygodniu.

96518336133900069317.png

× szybki kontakt

× pomoc innym na serwerze / forum

× pilnowanie porządku na serwerze / forum

× pomoc w organizacji eventów itd.

× banowanie cheaterów

× poświęcenie 6/7 godzin na grę / forum

76126985088257402182.png

× pw na forum

× skype: michalmajewski.971

× posiadam również ts3 oraz gg

Dziękuję wszystkim, którzy doczytali do końca. Pozdrawiam Majdan12  B)

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Podpinam się do tematu, ale ja oferuję webmastering (tzn. jeśli chodzi o forum, zainstalowanie, mody itp.). Kontakt ze mną to PW. Ale tak do rzeczy: to jakiś duży serwer chcesz operować?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Podpinam się do tematu, ale ja oferuję webmastering (tzn. jeśli chodzi o forum, zainstalowanie, mody itp.). Kontakt ze mną to PW. Ale tak do rzeczy: to jakiś duży serwer chcesz operować?

Napisz swój temat najlepiej.

Sądząc z podania, polecam pana.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Mogę zająć się dedykiem, jak i hamachi.

592041432922042226939.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...