Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AdSense !

BiCappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jako, że w dziale "giełda" można pisać od 50 postów, a nie znalazłem żadnego innego działu gdzie mógłbym opisać i prosić o wyjaśnienie mojego problemu, to piszę go właśnie tu.

Ostatnio powiązalem swój kanał youtube z AdSense. Moje konto zostało zaakceptowane i teoretycznie zacząłem zarabiać. Mówię teoretycznie, ponieważ moje "dzienne" RPM wynosi okolo 2.5zl, ale szacunkowe zarobki 0.00zl ! Może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa ? Co to jest to RPM ? Co muszę zrobić, żeby "Szacunkowe Zarobki" odbiły od zera.

Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie.

Uprzedzam hejt niektórych - Patrzyłem w centrum pomocy google, ale tam to jest tak opisane, że jedyne słowo jakie tam zrozumiałem to Google ...

Pisało tam coś w stylu, zarobki za 1000 wyświetleń podzielone przez 0.25 USD czy coś takiego. Nie mam zielonego pojęcia o co camon. Pomocne odpowiedzi nagradzam plusem ! :) Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc !

beV5mzZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...