Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

OneZ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko, jakieś rady poproszę. Grałem w tą grę ale dawno  ^_^

Za każdą przydatną rade lajk.

Opublikowano

Może określ, w jakim kierunku chcialbys się czegoś dowiedzieć. Gra się bardzo rozwinęła, jest nowy tryb, sporo nowych postaci.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Wszystko co przyda mi się w grze. Ogólnie to będę grał tylko conquest , chyba tak to się nazywało. 

Opublikowano

Wszystko co przyda mi się w grze. Ogólnie to będę grał tylko conquest , chyba tak to się nazywało.

Krótka linia to jest solo (wieża Twoja i przeciwnika są bliżej siebie, niż na tej drugiej, dlatego jest krótka). Grę na niej zaczynasz w zależności od strony:

a) Od zrobienia speed buffa dla jungli, a następnie blue dla Ciebie (oczywiście z junglerem)

B) Od zrobienia prawej mid campy z midem (jungler idzie zrobić sam reda), a potem idziesz na blue, gdzie spotykasz się z junglerem.

Następnie jungler gra u Ciebie na linii do 3 lvla. Często kończy się do first bloodem, dla jednej albo drugiej drużyny.

Na midzie są najczęściej ganki, więc warto zainwestować w wardy. Musisz pilnować mid campów i je robić - możesz mieć wtedy nawet kilka lvli przewagi nad przeciwnikiem.

Duo to duo, nic się nie zmienia. :P

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

No to musisz kolego umieć chociaż trochę skróty szybkich wiadomości które znajdziesz pod "V". Nie jest to jakieś wymagane ale zawsze pomaga kolegom z drużyny, np VFF oznacza że wróg z Twojej linii zniknął :) Lub VSG(1, 2 lub 3) oznacza że zaraz zaskoczysz przeciwnika na wybranej linii :) Sporo ludzi nie używa tego ale Ci którzy używają mają najlepszy kontakt z drużyną. 

Dobrze jest na początku brać buffki, więc prosisz kolegów z drużyny o pomoc przy zabiciu jungle buffa. 
Musisz mieć ogarnięte eq na start. Wg. mnie każdy ma inny gust i inne itemy na starcie, ale ja np. korzystam z : 2 poziom butków na daną postać, 4 poty życia, 1 poziom medytacji. a potem już dokupuje potki, wardy, i powoli rozwijam itemy :) 

To tyle ode mnie, miłej gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...