Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taka sytuacja..

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj przy wyborze champow ( na rankedzie) bylem 3 pickiem. Poszedlem jungle ( masterem yi). Last pick u nas chcial isc jungle fiddlem, a w przeciwnym teamie byla katarina na midzie. Wychodziloby z tego ze najwieksza kontra na katarine pojdzie jungle, a master przeciwko katarine na midzie? Ostatecznie sonczylo sie ze ja jungle, ale oni mnie wszyscy zwyzywali..

kto tutaj mial racje, ja czy oni?

Opublikowano

Oczywiście pick order > call order. Ztrollował po prostu, Ty miałeś rację. Trzeba było dać ignore all byś nie odczuwał tego flamu :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Master jest strasznie dobry na midzie gdy mu jungler pomaga. Ja grałem Masterem na midzie vs Ahri (identyczna sytuacja typ mi picknął też jungle).

Więc sobie farmiłem ciągle jak to Master na midzie i przychodził co kilka minut do mnie taki Skarner i przed 6 lvlem już ją zaoraliśmy :P  U Ciebie to wina obu bo sie nie dogadaliście a u mnie to wina jego bo nie zauważył.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...