Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady na mecze placementowe ?

Heqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, już niedługo mam 30 lvl i zaczne grać placementy, macie jakieś rady, jaką pozycją grać, itp.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Najlepiej ogarnij sobie najpierw normalne gry draft i tam spróbuj się najpierw.Możesz tylko zepsuć sobie placement.

Niestety unrankedy tak łatwo ci twojej ulubionej linii nie dadzą więc ogarnij na każdą linię pierw championy z top listy i dobre runy przynajmniej flat ad i flat ap.

Najlepiej grać jungle i mida,kontrolować w earle smoka bo tak na prawdę jeśli top przegra,a wy zrobicie smoka to już jesteście gold do przodu.

Mida najlepiej tf grać placementy i roamować bota ultem

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@Highlander98 żeby grać tf'em musiałby mieć go porządnie ogarniętego, bo to papier i jak coś do niego podleci a on nie zdąży zestunować to leży.

Ja ci polecam grać top/mid/jungle, najlepiej jakimiś broken/op champami.

Przykład:

Mid: Fizz, Akali, Kata, Kassadin (już mniej, ale nadal ciśnie)

Top: Renekton, Nasus, Jax

Jungle: Udyr, Warwick, Lee Sin, Vi

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Co myślicie na topie kennen a na mida Talon ?

Kennen to nie ta meta,lepiej jakiś rengar,gragas(dostał nerfa ale dalej jest ok)renekton.

Talon jest ok.

Opublikowano

@4world "kennen to nie meta" nie oznacza że nie można nim grać.

Vladimir to też nie meta a gry można nim carrować.

Zapomniane picki są dobre, ponieważ nikt na niskim elo nie potrafi na nie grać, dzięki czemu jeśli wymasterujemy sobie tą postać to mamy z góry przewagę, bo takie brązy czy srebrzaki pewnie nawet nie znają umiejętności takich champów.

Nie rozumiem myślenia że "jeśli coś nie jest w mecie to nie można nim grać". Głupi pomysł.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@up

Kata, akali...

I jeszcze moze przred kazdym meczem pisz "mid or feed" ?

Bezsens.

Musisz grac na kazdej lini. Jesli jestes last pickiem to nie kloc sie o linie tylko idz tam gdzie ci zostanie miejsce. Koniecznie ogarnij min. 2 supp. Na poczatek polecam morgane I sorake - bo tanie, a morgana mozesz wyccarowac gre.

Yes...

Opublikowano

Kennen lol,dawno nie grywalny... talon ujdzie. 

Rengar jungle,top gragas.

Nie to, że nie grywalny. Po prostu są lepsze picki :). A ja tam nie wiem nadal jaki wy macie problem z tymi pickami w goldzie silverze. Picknąłem malfajta na jungle pod flare SoTD i IE i jakoś nic nie wyzywali :D

@bubencja na tym poziomie nie polecam supportować. ADC zachowują się jak boty i możesz ich outfarmić używając AA mając 45 ad. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...