Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.

Mam zamiar kupić sobie vipa do bol'a dlatego zastanawiam sie czy kupic go raz czy jezeli bd uzywal dla free userów skrypty vip by dzialaly ?

Opublikowano

nie opłaca sie kupowac vip masz z*******e skrypty do postaci

na SAC i tristanie mozesz zajsc do challenger nawet :3

Skad mozesz wiedziec ze nie oplaca sie ja osobiscie polecam vipa bo mam i jest spoko . Zalezy , jesli ci nie szkoda 30 zł to kupuj ja gadalem z kumplem ktory gral na vipie przez miesiac to wyszedl z brazu do silvera i teraz gra na free i w sumie tez ma same wygrane ciagle ;D

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec ze nie oplaca sie ja osobiscie polecam vipa bo mam i jest spoko . Zalezy , jesli ci nie szkoda 30 zł to kupuj ja gadalem z kumplem ktory gral na vipie przez miesiac to wyszedl z brazu do silvera i teraz gra na free i w sumie tez ma same wygrane ciagle ;D

o k***a z brązu do silvera przez miesiąc ? to chyba tylko zoomhacka używał :)

Opublikowano

To twój kolega wydał 30 zł żeby do silvera wyjść w miesiąc :x  Powiedz mu, że bol mu nie pomoże.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...