Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zaczalem gre na mchc.I jak to bywa dedlem i ban :D Wiec zrobilem multikonta.Ale ostatnio admini zaczeli banowac za multi.Ja z racji tego ze nie chce bana nwm co zrobic :(

Pomozcie Czy jakims programem dobrym da sie zmienic ip zeby pokazywalo adminom to zmienione ip i na nim jedno konto ?Tylko nie FreeHideIp bo nie dziala.

2 pytanie

Myslalem tez nad tym zeby zalozyc u kogos konto.I pytanie mam.Czy jesli zaloze np u kolegi nowe konto na mchc i bede gral u siebie na kompie.To jesli admin wpisze /seen nick to zobaczy ip z ktorego sie zarejestrowalem?Czy ip na ktorym aktualnie gram?

Prosze o pomoc.Daje like

Uczeń
Opublikowano

Nie mam do zaproponowania żadnego programu, ale jeżeli nie będziesz wchodził na swoje multikonta i zaczniesz grać stale na jednym to po jakimś czasie nie używane konta zostaną usunięta, a w raz z tym twoje "postępki" zostaną Ci zapomniane. Wydaje mi się że nie będzie trzeba zmieniać ip. Jeżeli jednak, to skorzystaj z strony www.noip.com .

Na internecie jest mnóstwo poradników jak tego używać, sam korzystałem i nie było żadnego problemu. Jeżeli wszystko ok, to licze na +.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMuo Ta strona jakos mnie nie przekonuje..Ale postaram sie nie wbijac na multi ale chcialbym sie jakos zabezpieczyc programem.

Interesuje mnie ta opcja 2 .Jak to dziala ?

Uczeń
Opublikowano

@dodu1223 Druga opcja? Możesz sprecyzować? 

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Po wpisaniu komendy /seen, wyświetla się IP na którym grasz, nie na którym zarejestrowałeś konto.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...