Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Premium I Ban Na Ip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce sobie dziś napisać hacka na premkę ale co on da będę mógł chodzić po pokojach i mapkach tylko dla premki ?? I jak ją rozpoznać ?? Znaczy się jak to wygląda ??

Drugie pytanie to o BAN NA IP czy istnieje takie coś ??Widziałem na innym forum gościu pisał że dostał bana na 8 postaciach :/ pytam bo jestem ciekaw i czasami widzę jak to piszą w warrocku jak jest jakiś hacker i czy tacy ludzie co mają zmienne ip (neo itp) jak dostaną bana i zmienią ip to coś da ?? Czy będzie można stworzyć nowa postać i nie dostanie się bana ??

Pozdrawiam

Opublikowano

1.nie to bedziesz widzial tylko ty....

2.nie nie ma takeigo bana.... jest na 5 dni za Scam lub na zawsze za hacki

liecze na + pozdro!

asusplv1.png

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

będzie to tak ze jak w hacku ustawisz se na gold to tam jak sie logniesz i bedzie na gorze po lewo taka tarcza z np. jesli masz 1 lvl 1 kreska i do okola masz złotą tarcze taką do okoła otoczoną a jesli silver to srebno a jesli bronz to bronzowy xD

a 2 pytanie nie za bardzo kapie wienc nie odpowiem ci no zrozumailem raczej ze za jak sie zmieni ip to sie nie dostanie bana i jak bedziesz wtedy gral w warrocka to nab ktory pewnie hackowal i bugowal w warocku to dostal 8 razy bana postaciach albo chcial sie popisac

@edit: @up to nie prawda ze on tylko będzie widział ze ma gold a i bedziesz mogl se ustawic mape khali jesli ghackniesz premke ale nie bedziesz mogl kupowac bronie za premke jesli ci nie wyjdze hack przez premke na mape np. khyber,khali to mozesz ja zbugowac stworzysz tego serwa ustawiasz jakie chcesz opcje pozniej bierzesz auto start na ON i czekasz az przyjda gracze i mowisz zeby nie wychodzili i poczekali i czekaja i sekundy od 20 do 1 sie licza i masz mape khali khyber cadoro czy jakoms tam za premke a bedziesz mial ja za darmo xD licze na + i 5

Opublikowano

a ja sie dołączę, mianowicie:

skoro jest ban na zawsze, to czy on jest tylko na to konto, którym się np. hackowało ? :rolleyes:

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

Co do premki to tak jak koledzy mówili. Premka jest tylko wizualna czyli widzisz ją tylko ty i ona nie daje ci żadnych przywilejów prawdziwej premy. Nie kupisz broni nie włączysz map na premkę itd.

Co do bana na IP to niestety się pojawiło coś podobnego. Za OPK i za kolejne przyłapanie na nabijaniu (powerlevellingu) jest ban na wszystkie konta które były rejestrowana na twoim koncie.

A i za zwykłe hacki jest standardowo - ban na jedno konto na zawsze.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

a ja sie dołączę, mianowicie:

skoro jest ban na zawsze, to czy on jest tylko na to konto, którym się np. hackowało ? :rolleyes:

Ja mówiłem w temacie jeśli masz BANA na IP to wszystkie konta ci polecą :/ tutaj przykład : KLIK a jeśli tylko na konto z którego hackowałeś to bez problemu se założysz nowe i możesz śmigać Liczę Na +

Opublikowano

no zgadzam sie z tym 2 pytanie bo nie za bardzo zrobzumialem a jesli ci zbanowali konto na IP to mozesz zmienisz Ip za pomocą programu Shot Spot Shield czy cos takiego to zmieniasz ip na amerykanski i se logujesz na konto i juz nie wiem czy to dziala ale chyba tak bo to zbanowali ci na ip na jednego kompa nie?a jak zmienisz ip na inne xD

Opublikowano

A właśnie jeszcze ważna sprawa. Nie ma czegoś takiego jak całkowity ban na IP. Czyli taki ban po którym nie możesz w ogóle grać lub w ogóle założyć nowego konta.

A i ktoś pisał o typie o którym czytał na innym forum. To akurat bujda. Widziałem go wczoraj na EU-East. Za to znam gościa który mówi prawdę i rzeczywiście dostał bana na wszystkie acc.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja mówiłem w temacie jeśli masz BANA na IP to wszystkie konta ci polecą :/ tutaj przykład : KLIK a jeśli tylko na konto z którego hackowałeś to bez problemu se założysz nowe i możesz śmigać Liczę Na +

Tak, ale ktoś wyżej napisał:

"2.nie nie ma takiego bana....(na ip) jest na 5 dni za Scam lub na zawsze za hacki " :P

Ale po tym przykładzie stwierdzam, że raczej jest ban na IP :)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

Tak, ale ktoś wyżej napisał:

"2.nie nie ma takiego bana....(na ip) jest na 5 dni za Scam lub na zawsze za hacki " :P

Ale po tym przykładzie stwierdzam, że raczej jest ban na IP :)

Ten ban na IP polega na tym że masz wszystkie konta zablokowane ale tylko te które z danego IP zakładałeś konta.

Opublikowano

właśnie i ban na ip jest w warrock internatianal na warrock.com.pl jeden koleś opisał swój problem a wiec miał 12 kont 3 założył na starym necie a 9 na nowym i dostał bana na ip wszystkie te 9 kont zostały zbanowane a 3 działały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...