Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetujący się sezon... Problem

ChrisuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem: w 4 lidze, gdy ktoś wyjdzie z meczu (ragequit) to resetuje mi się sezon do 0 punktów. Miałem już tak 4x i nie mogę wyjść z tej ligi... Tak samo jest gdy ktoś ma trainera. Miał ktoś kiedyś tak? Jak sobie z tym poradzić?

Opublikowano

FIFA World?

14

W Fifie 14? Przez jaki czas Ci się tak dzieje?

od wczoraj lub przedwczoraj 

Opublikowano

Pierwszy raz widzę taki błąd.

Skontaktuj się może z pomocą techniczną EA:

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.
Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

Polski
telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ok. Dzięki. Bez pomocy EA się nie obejdzie. Jutro się z nimi skontaktuje, bo grać się już w tą FIFE 14 nie da.

Opublikowano

Ja dzisiaj w 2 lidze zagrałem 4 mecze, 4 skończyły się w okolicach 25 minuty - nie zaliczyło ich. EA musi coś z tym zrobić. :D

OIE6isU.png

Opublikowano

Ja mam podobnie, tyle że zawsze wracam do 0pkt. Miałem 13pkt. i jeszcze 3 gry, nagle ktoś wyszedł i mam sezon od nowa :(

Opublikowano

Meczu może tylko nie zaliczyć, kiedy gra się ostatnie spotkanie w danej lidze i ktoś wyjdzie w trakcie, gdy przegrywamy bądź jest remis.

Wtedy nie ma możliwości rozegrania ponownie spotkania i sezon w lidze się kończy.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...