Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube'owskie demoty

xrBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w ciągu najbliższych dni chcę założyć coś takiego jak demoty, o tematyce youtube. Czyli memy z youtube, filmy, najlepsze teksty itp. Co sądzicie?

Opublikowano

Cześć, w ciągu najbliższych dni chcę założyć coś takiego jak demoty, o tematyce youtube. Czyli memy z youtube, filmy, najlepsze teksty itp. Co sądzicie?

No możesz założyć, zobaczymy jak to wypali. Też jestem tego ciekaw.

Ja mam tam konto z 4k postami na YouTube, wiec wiesz.

bez gif

Opublikowano

Po co robić 18239128321 stronę ze śmiesznymi obrazkami na którą wchodzi 10 osób dziennie?

Tych beznadziejnych stron jest 5 milionów.

I tak się nie wybijesz, i tak nie będziesz mieć lajków na swoim fanpage, i tak nie zarobisz z reklam.

I jak chcesz zakładać taką stronę to na start musisz mieć paczkę obrazków aby wrzucić ich kilkaset od razu a nie 5 ..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

I tak się nie wybijesz, i tak nie będziesz mieć lajków na swoim fanpage, i tak nie zarobisz z reklam.

I jak chcesz zakładać taką stronę to na start musisz mieć paczkę obrazków aby wrzucić ich kilkaset od razu a nie 5 ..

Wrzucenie obrazków na start i tak nie ma sensu, bo prawdopodobnie były już na kwejku i setkach innych tego typu stron, nikt nie będzie tego oglądał kolejny raz.

A z reklam ciężko zarobić na takiej stronie, bo jest mała klikalność, a dodatkowo jeśli na strone wchodzi mało osób to zarobki są zerowe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po co robić 18239128321 stronę ze śmiesznymi obrazkami na którą wchodzi 10 osób dziennie?

Tych beznadziejnych stron jest 5 milionów.

Skoro nic dla Ciebie nie ma sensu, to powiedz mi co zrobić? :) 

Opublikowano

Według mnie stracisz kase na hosting i domene. Zbyt dużo osób na twoją stronę nie wejdzie.

A może ja wejdę? xD

bez gif

Opublikowano

Skoro nic dla Ciebie nie ma sensu, to powiedz mi co zrobić? :)

Porzuć ten pomysł i zajmij się czymś innym. To najlepsze rozwiązanie.

Jak nie chcesz niepotrzebnie tracić czasu i pieniędzy to tak zrób.

Chociaż jak tak bardzo chcesz założyć taką stronę, to możesz ją zrobić. Życzę powodzenia. 

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...