Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Referale :D (cd)

gewelman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejjo ostatnio zrobiłem temat o referalach czy Można dostać bana itp: spytałem supp a on : 

Poniżej przesyłam Ci artykuł na temat programu RAF, w którym znajdziesz odpowiedź na trapiące Cię pytania (i nie tylko!). Jeśli zaprosisz poprzez konto na YouTube dużo ludzi do grania - bardzo dobrze, będzie nam z tego powodu bardzo miło i dlatego przewidujemy różnego rodzaju nagrody. Tym niemniej, jeżeli będziesz naruszał system, m.in. tworzył nieprawdziwe konta smurfowe - możesz zostać zbanowany.

https://support.leagueoflegends.com/entries/22305955-Refer-a-Friend-General-Information-RAF-2-0-

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania daj znać!

„Ziggs? Nieprzewidywalny i niebezpieczny, o tak. Ale to prawdziwy geniusz!”
—  Heimerdinger

( skłamałem że zaprosze dużo osób do grania przez yt wiec... xD )

to w końcu Można dostać bana czy nie? ;x

32984651300858722438.png

Opublikowano

Można dostać zależy od szczęścia czy Ciebie sprawdzą, może to być na 10 refach ( bardzo rzadko ), 100 + ( częściej ). Ja mam 25 i nie mam żadnych problemów z RIOTem, moja opinia jest taka aby robić maks 100-150 żeby bana nie było oraz w odstępach czasu.

Bany mogą być za referale :P.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...