Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukrywanie statystyk Metin2..

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie lepiej zarobić. Zakryjesz np. aure na m4-m6, wir na m4-m7 no i loteria. mogą być oba m4 a Ty dajesz taki hajs jakby były po m7 itp.

A też może dla bezpieczeństwa. Takie moje zdanie.

Opublikowano

W przedmiotach zakrywa się niepotrzebne bony, czasami kd itd. Tak jak pisał Rockets, jest to swego rodzaju loteria (kd w broni mogą być np. spalone podczas gdy jest napisane, że są +4). Trzeba sprawdzać wszystko przed zakupem :D

Z zakrywaniem stat rzadko się spotykam ;)

Panie @daimao. nie widzę tutaj słowa stąd.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

W przedmiotach zakrywa się niepotrzebne bony, czasami kd itd. Tak jak pisał Rockets, jest to swego rodzaju loteria (kd w broni mogą być np. spalone podczas gdy jest napisane, że są +4). Trzeba sprawdzać wszystko przed zakupem :D Z zakrywaniem stat rzadko się spotykam ;)

stąd* Panie redaktorze. 

@t 

Moim zdaniem jest to robione pod bezpieczeństwo, bynajmniej kiedyś było takie założenie. 

Sprzedającego zawsze możesz wypytać na priv, na pewno Ci odpowie. 

Opublikowano

Bez sensu takie coś. Przecież jak pokarzesz lvl i staty, to chyba przez to Ci nikt nie wbije na konto:D Według mnie tajemnicą to nie jest - co innego nick.

nie chodzi tu o włam na konto, tylko o bana. jeśli się ukryje sam nick, mogą dojść do konta. natomiast jeśli się ukryje więcej informacji, nie ma szans aby otrzymać bana i jest to takie zabezpieczenie przed banem. podczas rozmowy na PW sprzedający w większości przypadków poda Ci wszystko, o co zapytasz.

fakt, że ma to też na celu podwyższenie wartości konta, czy postaci jest prawdą, ale głównie tu chodzi o zabezpieczenie przed banem.

Opublikowano

Jest to robione dla bezpieczeństwa, lepiej nie dostać bana.

Opublikowano

przeciez gf banuje za sprzedawanie kont, byla jakas akcja czy cos kiedys o to:v

@dla bezpieczeństwa, przeciez po co zakrywac bony skoro i tak jak ktos kupuje (normalny) to powinien sie o itemkach, koncie jak najwięcej dowiedzieć

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem sobie postacie na allegro, większość ludzi ukrywa lvl np (45-50lvl) wartość broni zakryta, bony zakryte itp. W  ogóle o co chodzi?

To ukrywanie informacji o koncie chroniące przed Banicją oraz opinią na temat konta.

Różną może mieć opinię też gracz na serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...