Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o gragasie?Warto nim iść na jungle?Mam zamiar uzbierać 3150 ip na gragasa (granie:jungle,top,mid),czy polecacie coś innego za 3150 ip?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Po patchu gragas stał się naprawde dobrym bohaterem (według mnie). Może chodzić praktycznie na każdą linie (Top,Mid,Supp,Jungle).

Warto go kupić, gdyż nie jest jednoliniowy. Wielkim + jest jego R.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

IMO gragasem nie warto już grać na jungli. Teraz według mnie nadaje się jako AP tank/support. Za 3150 polecam pantheona i rammusa na jungle.

@Silver Tier

@topic ujdzie ale są ciekawsze picki, polecam pantheona :D dmg z dupy a po 6 best ganki

Opublikowano

pantheona mam,co z tego że dmg z dupy jak i tak według mnie ma słabą jungle nie to co lee,xin czy udyr.Kupie go i zobaczę go na jungli i sam ocenie co do rammusa wole iść off-tanki niż tanki chociaż też ma coś z zamianą armora na ad co nie?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

pantheona mam,co z tego że dmg z dupy jak i tak według mnie ma słabą jungle nie to co lee,xin czy udyr.Kupie go i zobaczę go na jungli i sam ocenie co do rammusa wole iść off-tanki niż tanki chociaż też ma coś z zamianą armora na ad co nie?

yolo, walisz sunfire cape, thornmail i masz okolo 200 ad 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...