Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Programem All In One 1st Download !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z programem, o którym wspomniałem w temacie, a mianowicie wyskakuje mi następujący błąd po uruchomieniu programu :

6172114067466471214706.jpg 

Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać ? :)

Opublikowano

W oficjalnym temacie jest fix do tego przecież.

Wiem, że między innymi zmiana nazwy katalogu programu powoduje ten błąd. Jeśli zmieniłeś z "All In One 1st Download" na coś innego, to pewnie dlatego.

Opublikowano

W oficjalnym temacie jest fix do tego przecież.

Wiem, że między innymi zmiana nazwy katalogu programu powoduje ten błąd. Jeśli zmieniłeś z "All In One 1st Download" na coś innego, to pewnie dlatego.

Nic nie robiłem odkąd wypakowałem program. Nawet usunąłem go i pobrałem na nowo. Nadal nic, o co chodzi z tym FIXEM ?

Opublikowano

o co chodzi z tym FIXEM ?

W oficjalnym temacie tego programu na forum bola, autor w pierwszym temacie napisał jak rozwiązać ten problem.
Opublikowano

W oficjalnym temacie tego programu na forum bola, autor w pierwszym temacie napisał jak rozwiązać ten problem.

Niby coś jest żeby w rejestrze znaleźć "midas.dll", ale niestety nie mogę tego znaleźć niegdzie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...