Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję hacka

Achinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze mi nie pisac i nie pouczac jakie to nielegalne. znam cene ktora moge zaplacic. ale skoro wszyscy hackuja ja tez chce. nie prosze o komentarze typu nie polecam lub niema nie jestem dzieckiem by cos takiego czytac. posta napisalem szybko prosze nie czepiac sie ort. prosze o podawanie na email ZALACZNIKA DO HACKA NIE LINK DO JEGO POBRANIA. bede czekac cierpliwie i z gory serdecznie dziekuje. w tytule emaila prosze napisac cos w stylu hack czy GRP

League-of-Legends-Clear-Background-Logo-

Opublikowano

Od siebie polecam Simple Lag Swich. Program służy do lagowania połączenia internetowego na żądanie dzięki czemu możesz zabić kogoś przez zasłonę po zlagowaniu gry poczym ja odlagować aby ta osoba "zginęła". Polecam używać innych hotkeyów niż dostępnych domyślnie bo jeden z nich, przynajmniej u mnie, nie zawsze przywracał połączenie. Nie pamiętam który to był a teraz jestem u rodziny to tego nie sprawdze. https://www.dropbox.com/s/uw5u3p3uyi0mzfh/SimpleLS.exe?dl=1

Opublikowano

wlasnie testuje program gram wlasnie i mam ze na n wlaczam lagi ale nic z tego mprzeciwnicy mnie zabijaja nie maja lagow

Opublikowano

Po co wam hacki?!

Żeby utrudniać grę takim osobą jak ja?!

Macie dwie lewe ręce do gier, to nie grajcie...

Używanie hacka to coś w stylu "Mamo, pomożesz? ;(", albo "Mamo, zabili mnie w grze, obronisz mnie? ;(", hacki świadczą o tym, że jesteście ciotami które sobie z niczym poradzić nie mogą.

//Jeżeli naruszyłem tą wiadomością regulamin forum, to przepraszam, ale no nie mogę... pięści się zaciskają na takich debili!

Ostatnio brak czasu i utrudnienia...

...+ Java liżę xD

Opublikowano

wlasnie testuje program gram wlasnie i mam ze na n wlaczam lagi ale nic z tego mprzeciwnicy mnie zabijaja nie maja lagow

Internet masz przez modem z sieci ? Typu orange itp ?

Po co wam hacki?!

Używanie hacka to coś w stylu "Mamo, pomożesz? ;(", albo "Mamo, zabili mnie w grze, obronisz mnie? ;(", hacki świadczą o tym, że jesteście ciotami które sobie z niczym poradzić nie mogą.

//Jeżeli naruszyłem tą wiadomością regulamin forum, to przepraszam, ale no nie mogę... pięści się zaciskają na takich debili!

Hacków w Grp nigdy nie używałem i nigdy używać nie będę. Wiem ze taki cheat istnieje bo był tu gdzieś temat twórcy i były "pozytywne" opinie.

Poza tym jest to forum o cheatach i bugach więc myślę ze mogłeś to sobie odpuścić.

Opublikowano

Po co wam hacki?!

odkad, gdy mamm range majora mam SAMYCH CHEATEROW. nie moge sie wybic. gralem w the riga i ginolem od mwallhacka. co sie okazalo? koles zabijal nas na respie OD DOLU!!!!. siedzial na dole niewiem jak i killal.

Internet masz przez modem z sieci ? Typu orange itp ?

Hacków w Grp nigdy nie używałem i nigdy używać nie będę. Wiem ze taki cheat istnieje bo był tu gdzieś temat twórcy i były "pozytywne" opinie.

Poza tym jest to forum o cheatach i bugach więc myślę ze mogłeś to sobie odpuścić.

mam przez modem  od inotel!

Opublikowano

odkad, gdy mamm range majora mam SAMYCH CHEATEROW. nie moge sie wybic. gralem w the riga i ginolem od mwallhacka. co sie okazalo? koles zabijal nas na respie OD DOLU!!!!. siedzial na dole niewiem jak i killal.

Sam tak raz zrobiłem... jak? Zakradłem się... To nie żaden hack...

Osoby z wyższą rangą znają grę i tyle, a administracja GRP szybko reaguje na hacki.

Ostatnio brak czasu i utrudnienia...

...+ Java liżę xD

Opublikowano

powiem tylko krótko w temacie, hacka do GRP jest banalnie zrobić gdyż są bardzo słabe zabezpieczenia (sam czasem sb coś programuje :D szczególnie dla znajomych )

z doświadczenia wiem że ESP czyli widzisz gdzie goście są , jest w 100% niewykrywalny i za to bana nie dostaniesz lecz np. za wallhacka czy inne no recoli, unlimited ammo ban leci bardzo szybko :)

jeżeli macie jakieś pytania co i jak piszcie na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...