Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam maks. trzech osób do zespołu internetowego

AppleminePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dawna marzyłem aby zrobić coś dla internetu. Wrzucić coś na Yt, stworzyć jakiś projekt, animację... I w końcu wpadłem na olśniewający wręcz pomysł!

Zamysł ogólny jest taki żeby stworzyć coś, co nazwałem "Zespołem Internetowym" - chodzi mi o połączenie się w kwartet czterech wraz ze mną osób w celu śpiewania/nucenia popularnych piosenek i soundtracków lubianych w popkulturze. O co konkretnie chodzi? Czytaj dalej:

1. Śpiewanie - w czterech umawiamy się na nagranie kolejnej piosenki. Może to być wykonywane razem, może polegać na czymś w stylu "Ty śpiewasz pierwszą, ja drugą, a Ona trzecią zwrotkę". Potem montowanie i wrzucenie to kwestia kilku chwil. Przykładem może być piosenka Ed'a Sheerana - I see Fire.

2. Nucenie - cztery osoby (lub w razie potrzeby więcej), każda ma swój kawałek do przenucenia, np. Mamy kolegów nr. 1 i 2, a także koleżanki nr. 3 i 4. 1 robi tururu, 2 zaraz potem pararara, 3 robi w połowie du dum du dum, a 4 kończy melodię tu tu, tu tu. Przykładem może być soundtrack przewodni ze Skyrima lub muzyka końcowa z filmu "28 dni później".

Jeżeli ktoś miałby zastrzeżenia do samego mnie, to w razie wątpliwości mogę wymienić setki powodów czym jest dla mnie śpiewanie i muzyka w całym moim życiu. Szukam osób z taką samą pasją do karaoke i podśpiewywania nawet w momencie kąpieli. Osób którym muzyka obija się po głowie, nigdy go nie nużąc :)

Opublikowano

Tak sobie czytam i jakby ktoś miał tl:dr to coś na styl zespołu Pentatonix (?)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...