Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] Kaltha

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ze starego konta brata gdyż rejestracja skasowała mi maila bo nie mam zgody rodziców i tera ni... Się nie zarejestruje <ok>

W tej sprawie mam jedno do powiedzenia, chcecie to banujcie na perma. Skoro po pierwszym zwrócenie uwagi WIELKIEMU moderatorowi @Rockets któremu chyba troszkę w 4 literach się przewróciło od rangi, nie dostałam żadnej odpowiedzi to po drugim BŁĘDNYM nadaniu kary mogłam być lekko wyprowadzona z równowagi? To, ze duma gimnazjalisty jest tak wysoka, przecież ma on tak ważna funkcje, moderator na forum... NALEŻY mu się OLBRZYMI szacunek... Ręce opadają, od razu musiał polecieć na skargę by udowodnić sobie, tylko co? Chyba każdym wie jakim człowiekiem jest ten pan (najbardziej mnie śmieszy ta Twoja prawilnosc w sygnie a poleciałes jak pies na komendę) najwidoczniej słowa krytyki tak zabolały wielmoznego, ze ... Ahh..

TYLKO CZEMU ZOSTAŁAM UKARANA JAK ZA CZŁOWIEKA?!

Opublikowano

To jest odwołanie? Uspokuj się koleżanko, bo znów rodzi się taka sama sytuacja jak kiedyś. Do zobaczenia za 7 dni. Ciesz się wakacjami! :*

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Może łaskawie sprawdzicie nadawane przez debi.. Tzn moderatora Rocketsa ostrzeżenia. Bo są błędne, do teamu powinno sie brać ludzi 13+ xD skoro w teamie jest osoba niekompetentna i nawet nie odpowie na zażalenie to noe mam pytań, rządam by zajęła sie tym administracja a nie pionki :)

Opublikowano

Tak to sobie możesz na podwórku mówić. :)

Nie potrafisz się odwoływać to zamykam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Po dołączeniu do PW stwierdzam, że 7 dni to za mało, ponieważ nie dość, że w odwołaniu obrażasz moderatora, to jeszcze w prywatnej wiadomości.

Dodatkowe 7 dni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...