Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Zaden Cheat Nie Dziala...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem mianowicie.

Jak odpalam jakis "czit" to wyswietla mi sie taki komunikat:

System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, aby uzyskac dostep do tego elementu.

Ten komunikat mi sie wyswietla jak odpalam cheat do np.: cs-a, wowa i roznych innych gier tego typu.

Wiem ze wiele z was ma tez tego typu problemy dlatego prosze odrazu o odpowiedz, a nie pisanie ze google nie gryzie gdyz szukalem i jakbyscie odrazu napisali w czym rzecz i jak to naprawic bylbym wdzieczny dalbym pochwale i 5* dziennie przez caly tydzien xD

Prosze rowniez aby ludzie posiadajcy ten problem nie pisali ponizej tez mam ten problem przylaczam sie do pytania lub cos tego rodzaju.

Oczekuje jasnej odpowiedzi bez zabawy "w kotka i myszke" :)

PS.: Mam Windows Vista

Dzieki.

EDIT.

SS.:

http://img408.imageshack.us/img408/5426/problemq.jpg

Opublikowano

Wrzuć screen na jakiś hosting bo nikt go nie ściągnie (zawsze istnieje zagrożenie że jest zawirusowany). Tym bardziej że piszesz o cheatach do internetówek. Ja osobiście nie widziałem cheatów do gier sieciowych. Hacki tak ale na pewno nie cheaty

**EDIT: Nie zauważyłem edycji. Ale to nadal dziwne : Cheaty do CS'a albo WoW'a ?

Opublikowano

A spoko nie zaczaiłem a mówiąc cheaty to mam mniej wiecej na mysli hacki no tylko nie wiedzialem jak sie wyslowic bo szybko pisalem juz wrzucam