Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

neodragones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są różne aimboty, wallhacki itd. Jeśli raz użyjesz, to dostaniesz bana od PB, ale na oficjalnych serwerach od EA pograsz. Ta gra to pay2win, więc jeżeli nie wydasz kasy to nic szczególnego nie osiągniesz.

Opublikowano

Heklam jest płatny... Wcale nie mała suma, ja słyszałem ze coś ok 20 euro za miesiąc.

To widzę, że nie opłaca się ten interes  <_< Lepiej zakupić jakieś bronie za taką sumę  ^_^

Opublikowano

Heklam jest płatny... Wcale nie mała suma, ja słyszałem ze coś ok 20 euro za miesiąc.

20 dolców za miesiąc.

Opublikowano

Nie opłaca ci się. Jak dostaniesz bana na pb to na tym koncie będziesz mieć kłopoty ze wszystkimi BF. Lepiej kupić BF4 i tam grać. Na Fundsy wydasz około 80 zł, żeby zakupić wszystko co potrzebne. Za te pieniądze masz BF4 ze wspaniałą grafiką i całą masę rzeczy za te pieniądzę. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie opłaca ci się. Jak dostaniesz bana na pb to na tym koncie będziesz mieć kłopoty ze wszystkimi BF. Lepiej kupić BF4 i tam grać. Na Fundsy wydasz około 80 zł, żeby zakupić wszystko co potrzebne. Za te pieniądze masz BF4 ze wspaniałą grafiką i całą masę rzeczy za te pieniądzę. 

Pomyślałeś może, że nie każdy ma komputer, który spełnia wymagania BF4? BFP4F ma dość niskie wymagania, więc prawie każdy może pozwolić sobie na tą ,,darmową" grę.

Opublikowano

Kojarzy tu ktoś takiego hacka jak OldSchoolHack ? Bo słyszałem, że całkiem fajny jest, ściągnąłem go ale mam problem taki, że jak wciskam f10/insert to nic się nie dzieje a powinno mi menu wyskoczyć. Proszę o pomoc, z góry dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...