Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed Unity Wymagnia Wejdzie ?

qubix1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Assassin's Creed Unity czy wejdzie mi 

kolegi komputer Procesor : Intel i3-3240 Cache : 3MB Szybkosc Zegara: 3,4 GHz Liczba Rdzeni : 2 Platforma: Intel B75 Pamiec: 16GB ddr3-1333 Dysk Twardy: 1,5 TB (7200 OBRotów) Karta Graficzna : NVidia GeForce GTX650 2GB

Opublikowano

Powiem tak jak kolega wyżej napisał. Pójdzie raczej na minimum gdyż już nawet sam BF miał duże wymagania.

Polecam do takich gierek konsolę gdyż posiadałem porównanie między PC a xbox ( nadal mam :P ). Posiadam konsolę XboX 360 przesiadam się teraz na XO kiedy wyjdzie 5 września. Wiem że to niestety dodatkowy koszt ale aczkolwiek moim zdaniem takie tytuły powinno się grać na konsoli :).

Opublikowano

Powiem tak jak kolega wyżej napisał. Pójdzie raczej na minimum gdyż już nawet sam BF miał duże wymagania.

Polecam do takich gierek konsolę gdyż posiadałem porównanie między PC a xbox ( nadal mam :P ). Posiadam konsolę XboX 360 przesiadam się teraz na XO kiedy wyjdzie 5 września. Wiem że to niestety dodatkowy koszt ale aczkolwiek moim zdaniem takie tytuły powinno się grać na konsoli :).

Tia, zawsze masz pewność, że dany tytuł pójdzie.

Co do wymagań ciężko powiedzieć bo nie ma nigdzie opisanych. 

Opublikowano

Jak przeczytałem ten temat to mnie kuźwa zamurowało. 1,5TB? Ja mam ledwo 100GB ;P Powiem ci, że 3 chodziła na Windows Vista, gdzie Minecraft miał duże spadki fps, a trójka chodziła płynnie!

Opublikowano

Wszystko zależy czy się modyfikuje, spotkałem polskich i zagranicznych modderów przerabiających grafikę zarówno pod gorszę jak i lepsze komputery. Mogę powiedzieć, że wymagania znalazłem tylko na miasto gier więc nie wiem czy są to wiarygodne dane dotyczące wymagań, jestem sceptyczny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...