Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

HyCeL123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak wiecie niedługo wychodzi fifa 15, mam zamiar ją kupić. Niestesty używałem trainera do fify world. Boje się, że gdy kupie fife 15 to zablokują mi konto. Mam dwa konta. Po prostu na jednym trainerowałem a na drugim grałem. Jeżeli wyśle to EA prośbę o usunięcie konta to mogą wykryć, że cheatowałem. Co zrobić ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Witam,

Jak wiecie niedługo wychodzi fifa 15, mam zamiar ją kupić. Niestesty używałem trainera do fify world. Boje się, że gdy kupie fife 15 to zablokują mi konto. Mam dwa konta. Po prostu na jednym trainerowałem a na drugim grałem. Jeżeli wyśle to EA prośbę o usunięcie konta to mogą wykryć, że cheatowałem. Co zrobić ?

Z góry dzięki.

Nie powinni ci nic zrobić, ale zawsze możesz zrobić nowe konto i na tym nowym kupić.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ale mogą zbanować oba ?

Nie, bo te konta nie są w żadnym stopniu powiązane. Tamto, na ktorym trainerowałeś - po prostu zostaw z samym Worldem, a 15 dodaj na nowe, czyste konto.

OIE6isU.png

Opublikowano

Ale mogą zbanować oba ?

Konta nawet jakby były powiązane to ci je nie zbanują, wiem z kogoś doświadczenia :P

Te które uznają, że jest główne to tego nie zbanują.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To żeby dodać fife 15 to musze zrobić nowe, 3 konto czy moge na tym obecnie głównym ?

To już zależy od ciebie.

Możesz na głównym, ale jest zawsze ryzyko, chociaż bardzo małe.

Na 3 koncie masz 99%, że cie nie zbanują, bo mogą też z powiązaniami zrobić, ale w to nie wierze.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...