Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Poszukuje Windows 7...

dawidp70

Pytanie

Opublikowano
Witam! 

Od kilku dni mam problem z komputerem (virusy,śmieci itp.) polecono mi zrobić format i mam kilka problemów:

-Brak partycji recovery

-Brak płyty instalacyjnej

I jakiejkolwiek wiedzy o formacie. Dlatego zwracam się do was potrzebuję zainstalować od nowa:

Windows 7 Home Premium x64 PL

I mam jeszcze inne problemy, ponieważ botowanie pendriva nie wychodzi.

Stacja Dysków nie czyta płyt. Wyczytałem i dowiedziałem się o instalacji windowsa z poziomu komputera, czyli plik instalacyjny uruchamiany na komputerze, który automatycznie usuwa starą wersje systemu i instaluje od nowa.Czy istnieje takie coś? Jeżeli tak bardzo bym prosił o podanie instrukcji i pliku.Dziekuje za Pomoc!

Jeżeli temat jest w złym dziale proszę o przeniesienie.Bardzo dziękuje!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłącz pendriva i wejdź do BIOSu. Zobacz w sekcji gdzie masz bootowanie czy jest on widoczny. Jak jest to ustaw go jako pierwszego, zapisz i zresetuj.

Jak się nie połapiesz masz poradniki w internecie i instrukcje na stronie producenta płyty głównj zapewne.

Stacja dysków nie czyta Ci dysków w ogólne czy tylko tego? W jaki sposób go nagrałeś?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Pobierz orginalną/nieoryginalną 7 home premium z jakiejś strony nawet jakiejś z piratami bo w takim przypadku to nie piractwo jeżeli masz cd-keya.

Pobierasz nero i nagrywasz na pendrive. Nie udało ci się bootowanie ponieważ masz jakiś pendrive z jakiejś firmy (np. jakieś Tp, orange, nowa era itp.) takie pendrivy są nie bootowalne . Musisz kupić jakiś nowy najlepiej jakiś sandisk albo kinghstone.

@cichy. przeczytałeś chociaż? teraz tak można nawet tutaj masz linka do pobrania windowsa 7 ultimate ale musisz mieć cd key http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/where-can-i-download-windows-7-iso-i-have-a/7d964b05-2be9-4800-bc7f-3ca30356fc3d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...