Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie na słuch

Legiata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ze sluchawkami w CA EU mamsluchawki AKG k518 LE i nie moge grac na sluch

poiewaz jak typek jest przykladowo z przodu to slysze go wokol mnie i to samo jest z innych stron a w grach typu AVA

slysze wszystko poprawnie potrafi okreslic pozycje typka na koncu mapy co jest zle w CA pomocy za pomoc plus

Opublikowano

witam mam problem ze sluchawkami w CA EU mamsluchawki AKG k518 LE i nie moge grac na sluch

poiewaz jak typek jest przykladowo z przodu to slysze go wokol mnie i to samo jest z innych stron a w grach typu AVA

slysze wszystko poprawnie potrafi okreslic pozycje typka na koncu mapy co jest zle w CA pomocy za pomoc plus

Masz zainstalowane dedykowane sterowniki do Twojej karty dźwiękowej? Ew. jest takie Abbility z uchem na obrazku i to chyba za to odpowiadało.

Sprawdź jeszcze ten poradnik:

https://www.youtube.com/watch?v=gNhJ_5RhsEI

Opublikowano

mowiac o sterownikach tak mam dobre ale w poradniku nic nie bylo mowiacego jak ja mam to

ustawic caly czas mowil o sluchawkach dobrych a ja mam jedne z lepszych AKG

problem jest taki ze przeciwnik jest z lewej dajmy nato a ja go slysze z lewej prawej przod i tyl jak mam to usttawic 

Opublikowano

Moze to głupie , ale zakladasz sluchawki na uszy dobra str ? :D Bo niektore modele maja lewa i prawa sluchawke.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a sprawdzałeś z kimś ten słuch ??? chodzi mi o to ze slyszysz ze ktos idzie od boku i za toba bo moze jednak tak idze?? a nie masz innych sluchawek aby zobaczyc czy tylko na tych sie tak dzieje czy na innych tez ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...