Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was jestem nowym graczem w Combat Arms i mam do was kilka pytań odnośnie tej gry :

1, Skąd mogę zdobyć skrzynki które są często otwierane przez innych graczy np. skrzynka z zaopatrzeniem myst albo skrzynka z bronia-październik ?

2. Czy jest jakaś szansa na to zebym mógl kupic sobie broń na zawsze za gp chodzi mi tutaj że nie w tym konkretnym dniu ale w przyszłosci jakies eventy lub coś  podobnego.?

3. Na jakich trybach gry moge szybko wbijać lvl i otrzymywać dużo GP

4. Jakie bronie mi polecacie na mój co prawda mały lv bo mam  range St.Sier.Sztabowy 2 poziom ?

5. Czy można przedłyzyc czas broni które posiadam aktualnie bo wygrałem sobie fajną snajpe i chce ją dlużej mieć :)?

6. Czy opłaca sie kupować inna postac która jest dostępna w sklepie za GP chodzi mi tutaj o np skorpiona?

7.Czy oplaca sie otwierac te nowe skrzynki co zostały niedawno dodane?

8.Czy istnieją jakieś kody do wpisania aby coś otrzymać

To by było na tyle jak narazie chciał wiedzieć najbardziej mnie interesuja te skrzynki październikowe

Z góry dzieki na info :))

Opublikowano

Witam Was jestem nowym graczem w Combat Arms i mam do was kilka pytań odnośnie tej gry :

1, Skąd mogę zdobyć skrzynki które są często otwierane przez innych graczy np. skrzynka z zaopatrzeniem myst albo skrzynka z bronia-październik ?

2. Czy jest jakaś szansa na to zebym mógl kupic sobie broń na zawsze za gp chodzi mi tutaj że nie w tym konkretnym dniu ale w przyszłosci jakies eventy lub coś  podobnego.?

3. Na jakich trybach gry moge szybko wbijać lvl i otrzymywać dużo GP

4. Jakie bronie mi polecacie na mój co prawda mały lv bo mam  range St.Sier.Sztabowy 2 poziom ?

5. Czy można przedłyzyc czas broni które posiadam aktualnie bo wygrałem sobie fajną snajpe i chce ją dlużej mieć :)?

6. Czy opłaca sie kupować inna postac która jest dostępna w sklepie za GP chodzi mi tutaj o np skorpiona?

7.Czy oplaca sie otwierac te nowe skrzynki co zostały niedawno dodane?

8.Czy istnieją jakieś kody do wpisania aby coś otrzymać

To by było na tyle jak narazie chciał wiedzieć najbardziej mnie interesuja te skrzynki październikowe

Z góry dzieki na info :))

1. Aktualnie nie można tego zdobyć/kupić, ludzie mają z SvS

2. Tak, niedawno było tego masa, ale musisz min. 80k gp przyszykować

3. QR, Elimki, najczęściej jak wychodzi nowa mapa to na niej

4. G36E, M4A1

5. Tak, renewale za NX

6. Tylko jeśli kupujesz do niego specjalną broń np. minigun, turret, aidy, ale zamiast skorpiona polecam Lynx

7. Jak tylko masz klucze to tak, bo co z nimi zrobisz i tak

8. Czasem sezonowo jakiś pcworld, cd-action coś rozdadzą, ale to rzadko

Opublikowano

ranwele gdzie to jest ? i QR co to jest

A skrzynka z bronia za codzienne zlecenia czy to jest coś dobrego i czy moze polecieć z tego jakis perm?

Opublikowano

ranwele gdzie to jest ? i QR co to jest

A skrzynka z bronia za codzienne zlecenia czy to jest coś dobrego i czy moze polecieć z tego jakis perm?

To się teraz inaczej nazywa, jeśli się nie mylę to "Licencja na broń". QR jest to mod w którym zabijamy zombie lub sami zarażamy innych, polecam jako odskocznię od elimek. Nie, z niej lecą słabe bronie na 1dzień. Chyba, że chodzi Ci o Myst-G to maksymalnie na 30dni i większość za GP.

Opublikowano

A o co chodzi gry jestem na elminakach i pokazuje mu sie jakas misja jak ja wykanam to dostaje sie cos sesownego?

Opublikowano

to sa minimisje i one tak naprawde nic nie dają, moze z 200 gp wiecej

@ z Myst-G lecą też bronie na 90 dni, wiem bo sam wygrałem 3 razy :)

Opublikowano

Zastanawia mnie to skad tyle osob ma te skrzynki z bronia - pazdziernik skoro nie ma tego w sklepie ...

a ta skrzynka myst to tylko za realna kase tak

i skad moge zdobyc srebrne monety ?

Opublikowano

Zastanawia mnie to skad tyle osob ma te skrzynki z bronia - pazdziernik skoro nie ma tego w sklepie ...

a ta skrzynka myst to tylko za realna kase tak

i skad moge zdobyc srebrne monety ?

Skrzynki dostało się z eventu, a monety dostajesz po zagranej rundzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Skrzynki dostało się z eventu, a monety dostajesz po zagranej rundzie.

Myst-G za GP, choć nie wiem czy jej nie wycofali z marketu.

Opublikowano

Z jakiego eventu i te skrzynki myst chyba nie sa za gp bo ich nie widze chyba ze zle szukam

Opublikowano

A ja moge cos z tego dostac ?

Skoro nie dostałeś to już nie.

Opublikowano

ale chyba tych Myst-G nie ma bo zastapili je tymi innymi paczkami co leca epickie bronie na 1 dzien lub 7 i skrzynka co leci wszystko

Opublikowano

Poradzi mi ktoś jak dobrze uniki robić i jak najlepiej strzelać oczywiście wiem ze w banie tylko czy seriami czy full auto

Opublikowano

Poradzi mi ktoś jak dobrze uniki robić i jak najlepiej strzelać oczywiście wiem ze w banie tylko czy seriami czy full auto

Strzelaj seriami.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Preferuje fullauto, schować się za przeszkodę i zmienić na pistol lub inną broń.

Opublikowano

krótki dystans = kucasz i full auto lub skaczesz i full auto

długi dystans = seriami

lepiej kucać przy krótkim dystansie ponieważ skakanie jest już oklepane i większość graczy stoi jak słup i wali full auto gdzie pociski lecą w górę

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Nie wiem dlaczeo tak się stało ale za przejście elimacji 140 zabójst to dostaję tylko 200 expa grałem calą rudne i staty były 12 na 10 i tylko 200 expa wcześniej za takie coś miałem minimum 800 expa dodam jeszcze że mam bonus doświadczenia 25 %...

Opublikowano

Nie wiem dlaczeo tak się stało ale za przejście elimacji 140 zabójst to dostaję tylko 200 expa grałem calą rudne i staty były 12 na 10 i tylko 200 expa wcześniej za takie coś miałem minimum 800 expa dodam jeszcze że mam bonus doświadczenia 25 %...

Event się skończył.

Opublikowano

aha czyli tyle expa się normalnie dostaje?

tylko ciekawe jak ja mam zarobić zdobywając tyle GP na eq z wynajmu bo potrzeba mi będzie min 2KGP dziennie a zanim ja to nazbieram to będę musiał grać 5 godzin dziennie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...