Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EULA + pomysł na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam zamiar reaktywować stary serwer. Czy zarobki ze sklepu sms (najdroższy item za 6.15zł) zabraniają mi z góry utworzenie takiego serwera??? Serw ma być w 99% Free2Play, te itki ze sklepu sms będą mało dawały. Cały zarobek na serwer. Wyjaśni mi ktoś zasady działania tego EULA??? Jeśli mogę bez problemu stworzyć serwer to jaki typ??? Na start będzie 50 slotów.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Typ serwer możesz zrobić jaki chcesz, ale jak to EULA mówi nie możesz zrobić serwera pay2win, czyli nie możesz zrobić np. serwera HC, a w itemshopie 20 koksów za np. 12 złotych.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Problem z EULA wyjaśniony ^^ wiem, że EULA nie zabrania wyboru typu serwera, ale po prostu nie mam pomysłu jaki typ stworzyć aby zainteresować graczy. Piszcie propozycje!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ja bym zagrał na fb z czasów 1.7 beta (wersja minecraft najnowsza :p) mapa surowcowa,działki srm, lwc, las, kopalnia, stragany i git ;D

Opublikowano

Widzę że od dzisiaj na mpcforum będą tematy typu "Eula - co z moim serwerm (Ja chce ciągnąć kase ! kurw*)"

Co do tematu, to tak jak @Mistrz25566 powiedział <3.

Nie! Nie zgadzam się na taki spam! Moje 4 stare serwery (właściwie to 1 tylko 4 edycje) zawsze były free2play i mikropłatności były po to, żebym nie musiał sam utrzymywać serwa, a i tak najdroższym itkiem był svip za 17zł (opłacenie serwera kosztuje 56zł). Nigdy nie będę tworzył serwerów pay2win i jestem takim serwerom całkowicie przeciwny!!!

@ TOPIC

Piszcie propozycje na typ ^^ kiedy uzbiera się 5 typów zrobię ankietę w osobnym temacie :)

@ EDIT

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...