Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ups..

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chciałem zamówić 5kk za 20 zł PSC. Jednak nie starczyło, więc zamówiłem 4kk. Wpisałem PIN PSC i zatwierdziłem zakup. Problem polega na tym, że aukcja się powiodła, lecz w fifie zapomniałem zmienić wartość gracza z 5 na 4kk. Jest jakaś szansa żeby to przywrócić?

Chodzi o tą stronkę: http://www.fifa14coinsuk.com/

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Sami powinni przysłać Ci informację na e-mail, że nie mogą gracza znaleźć na rynku.

Sam kiedyś popełniłem taki błąd, ale na mmoga.com.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ravoner przez live chat się próbowałem skontaktować, ale na maila mi przyszła informacja, że jest jakiś błąd i napisałem do nich w innym mailu. No zobaczymy, ale się boje,że straciłem

Opublikowano

Ravoner przez live chat się próbowałem skontaktować, ale na maila mi przyszła informacja, że jest jakiś błąd i napisałem do nich w innym mailu. No zobaczymy, ale się boje,że straciłem

Nie ma takiej opcji, to jest zbyt poważna firma, aby taki błąd, który na 100% im się zdarza często, przeważył nad tym czy dostaniesz coinsy czy kasa przepadnie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Odpisał mi takie coś: "dear ur order is 4000k not 5000k plz change the price tyvm"

Mam zmienić cene, ale zawodnika wystawiłem na 3 dni

Opublikowano

Odpisał mi takie coś: "dear ur order is 4000k not 5000k plz change the price tyvm"

Mam zmienić cene, ale zawodnika wystawiłem na 3 dni

Wystaw nowego zawodnika za 4 i odpisz im jaki to jest.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...