Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia dotyczące klas E-S

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Czy jest jakiś bot(no leniwy jestem na te osiągnięcia), aby jeździł za mnie wyścigi wieloosobowe przy czym zaliczył osiągnięcie z każdego z klas?

Opublikowano

Ojoj mówisz? A gdyby tak oszczędnie jeździć? Mianowicie po 10 wyścigów na nie wiem, godzinę?

Na jedno wychodzi (żeby zaliczyć wszystkie osiągnięcia tak czy siak będziesz musiał bocić tyle samo).

Warto jest używać lobby kickera z trainera od GMZ (dzięki temu gracze nie będą mieli możliwości pozyskania łatwych dowodów na Twoje oszustwa), mimo to szansa na blokadę statystyk/konta NFSW jest ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie chce wszystkich osiągnięć wykonać teraz :) Zależy mi na tych podstawowych :) Czyli mówisz żeby użyć obu trainerów?

AF Bot + Trainer od GMZ (tylko funkcja lobby kick) i będziesz po części zabezpieczony ;)

Wystarczy kilka wyścigów, żeby wyłapać bana (gracze często raportują/nagrywają, aby pozbyć się cheaterów) :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

No strasz mnie strasz :P AutoFinish to nic innego jak wyjście z zawodów czy automatycznie wygrywanie?

Automatyczne ukończenie wyścigu (wszyscy widzą), nie żebym znów straszył, ale ktoś cyknie Ci jeden SS, wyśle w odpowiednie miejsce i masz perma :)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...