Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana brytyjskiego Meda i HT'ka

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Brytyjski Med 10 tieru prawdopodobnie zostanie zastąpiony czołgiem o nazwie Action X Centurion:

927641406729079386806.jpg

Historycznie wyposażony był w działo 20pdr, lecz w Wocie byłoby ono zbyt op, dlatego dostanie 105 mm L7, które miało się mieścić wszędzie, gdzie 20pdr.

Jego dużym atutem, podobnie jak u wszystkich Centurionów będzie wieża i depresja działa. Od 220mm (pancerz warstwowy, pod lekkim kątem) do mocno skątowanego 150mm. Oczywiście weakspot już widać na zdjęciu - właz dowódcy. Depresja działa będzie wynosić 10 stopni, co jest dobrym wynikiem, a elewacja zaledwie 20, co spokojnie wystarcza.

Aktualny X tier dostanie historyczne działo i pancerz (50-75mm pod kątem, 3 tiery to przebiją), wieża będzie miała od 60 do 200mm i być może stanie się czołgiem premium, ale na pewno nie w ten sposób, co T34.

FV (120), czyli HT 10 tieru zostanie usunięty z gry, a na jego miejsce pojawi się Chieftain Mk.2:

809221406729079386806.jpg

Informacje te nie są jeszcze pewne, ale o zmianie HT'ka sporo się mówiło w Q&A.

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/kwestia-brytyjskich-czolgow/

Opublikowano

I od razu odpowiem na pytanie które na bank by padło: Nie, nie dostaniecie żadnego czołgu z tego powodu za darmo :D

W sumie to dobrze że meda wymieniają, co prawda crap ale fajna maszynka była :D

76561198001815076.png
Opublikowano

I od razu odpowiem na pytanie które na bank by padło: Nie, nie dostaniecie żadnego czołgu z tego powodu za darmo :D

W sumie to dobrze że meda wymieniają, co prawda crap ale fajna maszynka była :D

Czy fajna? Moim zdaniem Centek 7/1 (którego mam stockowego) lepszy. Mobilność jak centuriony, słaby pancerz, gorsza wieża od 7/1 i to działo... 

Opublikowano

Ehh a tak mi sie wizualnie ten ht podobal ze mialem go robic :angry:

A ten nowy piękny nie jest :)?

Opublikowano

tez fajny przez malunek z minecraftem mi sie kojarzy

ten stary  jednak fajnieszy

To malunek historyczny, w grze zapewne będzie w 1 kolorze, a camo standardowe. 

Opublikowano

Moja X :( wiadomo coś o jego parametrach ? będzie lepszy od terazniejszego mam już IX tier a to byłaby moja 1 X :( którą sobie upatrzyłem... 

Tak, na pewno będzie lepszy.

Opublikowano

Pytanie czy będzie lepiej wyglądał... :D

Nie wygląd się liczy, a parametry czołgu.

Opublikowano

Z kąd te informacje??? FV4202 miał być premką a nie jest.

Skąd*

Podałem źródło: Dom1n.com. Nie jest, ale będzie... Być może i w patchu 9.3. To nie są jeszcze potwierdzone informacje, ale na 70% tak będzie.

Opublikowano

Brytole to tylko arty i tyle. Med bo za słaby ,HT bo przeciętny, td bo słaba pena. Proszę, oni chyba się nie zniżą do tego żeby zrobić premkę

Opublikowano

Gracze, który mają FV w garażu to dostaną darmowy czołg premium? Pamiętam, że kiedyś tak było w przypadku T34, a teraz? 

Miejmy nadzieje, że będzie miał normalne gold pestki.

Ja patrzę na wygląd, potem parametry :3

Chyba, że zarabiaczka.

xD

Opublikowano

Brytole to tylko arty i tyle. Med bo za słaby ,HT bo przeciętny, td bo słaba pena. Proszę, oni chyba się nie zniżą do tego żeby zrobić premkę

Gracze, który mają FV w garażu to dostaną darmowy czołg premium? Pamiętam, że kiedyś tak było w przypadku T34, a teraz? 

Miejmy nadzieje, że będzie miał normalne gold pestki.

xD

Na 100% nie dadzą premki, może usuną i patch później dadzą go jako premium. Mówili, że nie popełnią błędu tak jak z T34.

Opublikowano

Ja patrzę na wygląd, potem parametry :3

Chyba, że zarabiaczka.

Nie tylko ty. Ja brzydali w garażu nie trzymam.

76561198001815076.png
Opublikowano

Szkoda że odeszli od "przyjaznej" polityki . Ale jak sobie teraz myśle to za chiny ludowe nie robił bym 10 na siłe , tylko dlatego by dostać 8 premium .

Ale czołg śliczny :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Szkoda że odeszli od "przyjaznej" polityki . Ale jak sobie teraz myśle to za chiny ludowe nie robił bym 10 na siłe , tylko dlatego by dostać 8 premium .

Ale czołg śliczny :)

WG raczej zastanowi się z 5000 razy zanim zmieni na czołg premium posiadaczy pojazdu. Zrobil tak z T34 i zyski mieli z tego 5 krotnie mniejsze, raczej wątpie

Opublikowano

@NiemaSkilla Dane z ... To czy dostaniemy, ustalą ludzie którzy studiowali takie rzeczy o ile spadną zyski/wzrosną i jaka będzie reakcja graczy, a nie losowy noob z internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...