Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepszy assasyn - talon czy kata?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Talon imo lepszy bo kata słaba suck jeden stun i gówno robi a taki talon na combo cie zjedzie i raczej go nie zestunujesz :D

Opublikowano

Zależy od Ciebie,
Według mnie Talon.

Katarine łatwo skontrować (ulti zostanie przerwane) i przez to bardzo dużo traci, tego problemu u Talona nie ma.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Kata jest słaba tylko wtedy, gdy nie wie się co to zhonya, wbijasz się z ulta odpalasz klepsydrę i gardzisz wszystkimi cc.

W mojej opinii kata> talon

@down no co ty, a ja jak głupi przerywałem sobie ulta xD w każdym razie niezłe engage wbijasz się we wszystkich nie odpalasz ulta tylko klepsydrę czekasz aż nobki rzucą wszystkie cc i lecisz z ultem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kata jest słaba tylko wtedy, gdy nie wie się co to zhonya, wbijasz się z ulta odpalasz klepsydrę i gardzisz wszystkimi cc.

W mojej opinii kata> talon

Jebłem xD Jak jebniesz podczas ulta zhyonie to Ci przerywa ulta zjebie xD

1398618358-U250239.png xD kto cie bostował?

Zdecydowanie kata, w late wszystko leci na ułamki sekund. Dfg e q w ult w 0.1 sec i e do swoich i juz 4v5. Jak Ci przerywają ulta to graj duo z morganą, bo jej sheld w połączeniu z tobą to zrobiony tf 2v5

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Wszędzie Kata, tylko nie wpierdalasz sie jako pierwszy tylko czekasz na rozwinięcie wydarzeń. Jeśli widzisz, że możesz dostać reseta to wbijasz all in. Talon zabije 1 albo nie zabije bo tamten zajebie summonerami i koniec. Nie ma go więcej.

Opublikowano

Talon jest lepszy. <3 Doskok, Silence, Nie widzialność, Slow. Łatwo się dostać do ADC i szybko go zabić. =)

Opublikowano

ludzie az mi was szkoda jak czytam co piszecie, mainowałem talona, mainowałem katarine imo katarina wygrywa wszystko, talon musi chwycic kille zeby cos zrobic, nie chwyci = beznadzieja i bezuzyteczny do konca gry

jak czytam co piszecie o ulcie katariny to robi mi sie przykro, ult katariny trwa 3 sekundy i wbija w tym czasie 2k dmg mniej wiecej - kill = skok / unik skilla ktory przeoczylismy gdy czekalismy na wejscie do tfa,

dzieci ktore nie gracie katarina nie piszcie ze stun wylacza katarine z gry, zeby gra katarina byla ciezka w enemy team musialo by byc leona / malphite / wukong / i 2 randomy z hard CC wtedy moze byc trodno ale nie kiedy enemy team ma 2 - 3 cc jak to zwykle bywa bo to da sie wyczekac a gwarantuje wam jak tf sie zaczyna to 50% ludzi traci glowe, drugie 50% ginie jest nikla szansa ze po tfie zostana osoby ogarniajace a co dopiero potrafiace zestunowac ultujaca katarine  ktora w 3 sekundy all skillami wbije im +/- 4k dmg i to nie na full buildzie.

nie wiem kto z was ma na tyle szybki czas reakcji zeby wystunowac katarine na pierwszej sekundzie ulta kiedy team katariny ja chroni. pzdr.

16k7y4p.png

Opublikowano

Popieram @FlyForFun kata jest lepsza, stun co prawda ją powstrzymuje, ale bez przesady!

Wbijasz Q,E,W i R.

Talon jeśli nie będzie miał +6 killi jest słaby.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...