Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnCrafted

ClassAxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słabooo.

Marnie wykonany i wgl.

Nie wchodzić na ten szajs :D

pozdro

Pomyśl drugi raz.

Jak tylko gracze posiadający konto premium mogą wejść, to zgaduje że popularny nie będzie.

Możee już niedługo pojawi się no-premium.

Jak na serwer z modyfikacjami oraz tylko dla kont premium to 20 graczy online, to dobry wynik.

Dzięki :)

Opublikowano

@AdamGrzegorz Piszesz tak, bo wywalili Cię z ekipy serwera związanego z UnCrafted i zostałeś zbanowany na forum, ponieważ w ogóle się nie nadajesz do otrzymania jakiejkolwiek rangi, ot i tyle. Serwer jest moim zdaniem wykonany naprawdę dobrze w porównaniu do innych, ale takie indywidua jak pan wyżej skutecznie zniechęcają graczy.

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

A może zróbcie że gracze non premium mogą wejść?

Niektórych nie stać na premium ;-;, jest wiele takich przypadków ;-;

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Yolo,

Nie że mnie wywalili albo zbanowali. To akurat było słuszne. Na inne serwery tak nie jadę z mc.pl :>

Po prostu na tym serwerze był kiedyś ptasznik jadowity który wabi się VentacPL. :>>

To przez niego wszystko się zawaliło, gdy zaczął mnie obrażać / wyzywać i w ogóle. 

nq tym razem już nq bo nie będę sb strzępił języka na to gówno ;)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Bym pograł ale na no-premium bo premium nie będę kupować.

Serwer DayZ Polska 37.59.14.174:22126

Serwer Mumble: 37.59.14.174:50040

Opublikowano

@AdamGrzegorz Czyli obrażasz całą ekipą serwera, serwer, zniechęcasz innych graczy, tylko dlatego, że kiedyś Ventac powiedział Ci, że jesteś idiotą? Serio?

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

Chętnie wbije, ale dopiero jak przestawicie na non-premium, niestety to polska gdzie serwery na modach są niezbyt częste, a premium drogie dla jakiegoś skina i możliwości grania na serwerach premium (gdzie w polsce jest mało takich serwerów, głównie zagraniczne), według mnie zwiększyło by to znacznie ilość graczy na serwie jak i stałych bywalców, ja bym był jednym z nich ponieważ widzę, że paczka ładnie stworzona nie spowalniająca progress graczy ^.^

Jak coś to będę czekał na wsparcie non-premium, póki co to chyba jedyny serwer na modach z lepszą paczką modów, a przynajmniej według mnie.

Opublikowano

Chętnie wbije, ale dopiero jak przestawicie na non-premium, niestety to polska gdzie serwery na modach są niezbyt częste, a premium drogie dla jakiegoś skina i możliwości grania na serwerach premium (gdzie w polsce jest mało takich serwerów, głównie zagraniczne), według mnie zwiększyło by to znacznie ilość graczy na serwie jak i stałych bywalców, ja bym był jednym z nich ponieważ widzę, że paczka ładnie stworzona nie spowalniająca progress graczy ^.^

Jak coś to będę czekał na wsparcie non-premium, póki co to chyba jedyny serwer na modach z lepszą paczką modów, a przynajmniej według mnie.

Ja mam nadzieję że no-premium zostanie wprowadzone w wakacje (pracuje na tym), na 100% będzie płatne (chociaż te 1,23).

Opublikowano

Serwer świetny, lecz launcher niedopracowany... przy Windowsie 8.1 wywala sporo błędów i trzeba uruchamiać w zgodności, czasami nie pomaga, a jako administrator nie będe tego uruchamiał.

no... i trochę uboga reklama, lecz na takie coś może być - I KOCHAM PREMIUM! Wreszcie jakieś premium z modami gdzie jakiś freekillów nie będzie. :x

7,5/10

sygnatura.png

Opublikowano

Czy możecie wrzucić gotową paczkę na jakiś hosting, bo gdy próbuje pobrać przez wasz launcher to pisze mi error.

Launcher zrobiony został po to aby pobierał paczkę i zgaduje że samo "error" w konsoli nie pisze.. -.-

Serwer świetny, lecz launcher niedopracowany... przy Windowsie 8.1 wywala sporo błędów i trzeba uruchamiać w zgodności, czasami nie pomaga, a jako administrator nie będe tego uruchamiał.

no... i trochę uboga reklama, lecz na takie coś może być - I KOCHAM PREMIUM! Wreszcie jakieś premium z modami gdzie jakiś freekillów nie będzie. :x

7,5/10

"Windowsie 8.1 wywala sporo błędów i trzeba uruchamiać w zgodności, czasami nie pomaga, a jako administrator nie będe tego uruchamiał." Przez to że Windows 8 jest niedopracowany, oczekujesz że launcher bez praw do życia będzie działał? 8S

Opublikowano

@HardStyl3r_PL Po pierwsze piszemy "powoli", po drugie Windows 8 jest bardzo niedopracowanym systemem i trudno stworzyć aplikację która bezbłędnie by z nim współpracowała.

@Mathew. Wejdź w zakładkę konsoli i powiedz nam co tam pisze oraz upewnij się, że masz Javę 7, jeśli masz to odinstaluj wszystkie starsze. Nie ma potrzeby wstawiania modyfikacji do pobrania osobno, ponieważ normalnie wszystko działa, a to co Ty masz to pojedynczy incydent. 

Opublikowano

Jave mam 7 a co do logów to mam tylko:

3:01:18 | Version: 1.2 build 06
13:01:18 | JVM : 64bit
13:01:24 | Your launcher version is up to date.
13:01:26 | Invalid token
13:01:44 | Login success!
13:01:55 | Download error! - contact with admin.
13:01:55 | Error
13:02:05 | Error

Opublikowano

@ClassAxion

Inne launchery nie potrzebują administratora, po woli większość ludu będzie przenosić się na 8...

Jak się przeniosą to niech napiszą, wtedy launcher będzie w 100% kompatybilny z 8.

Nie polecam serwera skoro adminowi nie chce się nawet wstawić paczki bo launcher mi jej nie pobiera i wyrzuca error.

Beztytuu1_esaesxa.png

hmmm.. Fakt: Po 1. Jedna osoba (Administrator) stworzył ten serwer, paczkę, launcher, etc. Po 2. Nie pobiera bo masz "error"? Po 3. Może raczyłbyś podesłać logi z konsoli? -.-

Jave mam 7 a co do logów to mam tylko:

Podeślij najnowsze logi z %APPDATA%\.UncraftedPack\logs najlepiej na PW. (Wrzuć na pastebina)

Opublikowano

Logi wstawiłem już wcześniej ale najwidoczniej nie zauwarzyłeś. Jedyne co mi w nich pisze to:

3:01:18 | Version: 1.2 build 06
13:01:18 | JVM : 64bit
13:01:24 | Your launcher version is up to date.
13:01:26 | Invalid token
13:01:44 | Login success!
13:01:55 | Download error! - contact with admin.
13:01:55 | Error
13:02:05 | Error

Od razu mówię, że raczej mi nie pomożecie bo nie chce mi pobierać żadnych paczek z launcherów, dlatego ponownie proszę o wstawienie paczki w archiwum, wystarczą mi mody i configi jeżeli były zmieniane.

Opublikowano

Wbrew temu co piszą inni,to mi serwer naprawdę się podoba.
Administracja nie olewa graczy,i prawie zawsze ktoś z administracji jest na serwerze.

Maszyna jest naprawdę dobra,lagów prawie nie ma (na serwie stoi mnóstwo maszyn,i to dużych,więc to znakomity wynik)

Na początku nie jest jakoś bardzo łatwo,ale wystarczy kilka godzin i już mamy co nieco.

A jak komuś nie pasuje bo Premium,to niech przestanie okradać twórców Minecrafta i sobie kupi.

Istnieją droższe gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...