Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta Nowa Aktulizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ta aktulizacja to bedzie pod koniec kwietnia nie? i to bedzie wtedy zamiast europejski na koreanski ze bedzie mozna kupic scorpy m7 famasa za dinary????

Opublikowano

O niczym takim nie słyszałem. Niczego takiego nie ma w planach. To jakaś plotka lub wymysł. Pod koniec kwietnia będzie wprowadzany Costume System czyli system przebierania postaci w nowe stroje.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

maniek chyba sie mylisz (chyba),gdzies czytalem,ale nieopamietam gdzie dokladnie,ale cos takiego ma byc i nie w kwietniu tylko w koncem maja.

Opublikowano

Mimo wszystko raczej się nie mylę . Wiem co się dzieje na scenie WR mam informacje na bieżąco. Do tego sam gram więc wiem co i jak. W kwietniu wychodzi nowy CS, do tego jeszcze Costume System i Siege War 2. Gdzie tu miejsce na takie coś ? Szefowie WR International w życiu czegoś takiego nie zrobią, ponieważ stracili by na tym bardzo dużo kasy, a i tak już odnotowują straty...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ta aktulizacja to bedzie pod koniec kwietnia nie? i to bedzie wtedy zamiast europejski na koreanski ze bedzie mozna kupic scorpy m7 famasa za dinary????

A czy Famasa i M7 nie da sie kupić za dinary? o.O

Pomyśl zanim napiszesz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...