Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja pierd... Co to ma być

Mrostry0407

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę do kolejki, znajduje mi gre, biorę Twitcha super odpala się

BLOKADA FIREWALL, z dupy poprostu niby "blokuje", no dobra, zresetowałem neta, router, kompa ( wcześniej to pomagało ) i nic, wyłączyłem firewalla, NIC, teraz nie moge nawet na LoLa wejść bo brak odpowiedzi serwera ... 

http://www.lolnexus.com/EUNE/search?name=Mrostry0407&region=EUNE  - Gra -.-

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Miałem identyczną sytuacje, z tym że to był ranked. Napisałem do supportu, a oni mi na to...

• Witaj, Przywoływaczu!

Przepraszam za ostatnie problemy z naszymi serwerami. Problemy tego typu są denerwujące dla wszystkich, zarówno dla graczy jak i dla nas, i nie odzwierciedlają one poziomu usług jaki chcemy zapewniać naszym graczom. Jesteśmy zdeterminowani by zapewnić najlepsze możliwe wrażenia z gry dla tych, którzy przyczynili się do naszego sukcesu: dla Ciebie i naszej społeczności. Wraz z naszym rozwojem jako firma i jako społeczność, jakość naszych usług oraz wrażenia z gry również będą rozwijać się równie dynamicznie.

W dalszym ciągu będziemy zajmować się tymi problemami: zarówno na forum jak i za kurtyną. Nasz dedykowany zespół jest gotowy o każdej porze dnia i nocy by rozwiązywać wszelkie pojawiające się problemy ze stabilnością, tym niemniej problemy te zwykle wymagają poświęcenia chwili na zbadanie, co było ich przyczyną. Czasami może potrwać to trochę czasu, dlatego też staramy się informować graczy na forum o naszych postępach. W tym momencie mogę jedynie przeprosić za wszelkie problemy jakie mogły wystąpić w grach, w których brałeś udział.

Niestety, nasz system nie pozwala mi na usunięcie opuszczeń czy też przegranych gier oraz na modyfikowanie statystyk rankingowych. Został on stworzony w ten sposób by uniknąć potencjalnych nadużyć. „Odpuszczona przegrana”, która czasem pojawia się w historii gier, jest przyznawana tylko w przypadku globalnych problemów z serwerami i nie można „przyznać” jej indywidualnie już po fakcie. Robimy co możemy by zapobiec przegranym w momentach niestabilności serwerów, jednak niestety czasem nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich graczy.

Wiem, że niestabilne czy też niedziałające serwery są niezwykle denerwujące, oraz, że zwykłe powiedzenie „pracujemy nad tym” nie jest lekarstwem na te problemy. Tym niemniej, nawet jeżeli ciężko w to uwierzyć, nieustannie pracujemy nad poprawą stabilności i mamy nadzieję, że efekty naszych prac będą odczuwalne.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości związane z League of Legends.

Pozdrawiam,
    Player Support Riot Games

Opublikowano

Miałem identyczną sytuacje, z tym że to był ranked. Napisałem do supportu, a oni mi na to...

•  

Szkoda, że gra była...

jak masz antywira to go wyłącz, jakies programy podobne (blokujace cokolwiek) tez wylacz.

Nic nie włączałem, więc nic nie muszę wyłączać, zagrałem, zrobiłem sobie przerwę, odpaliłem rankeda i nie działa ;s

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...